2 Μαΐου, 2024

Αποκλειστικό: Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης

Μετά από μάχη με τον καρκίνο του δέρματος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Νίκος Φλωρινιώτης λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του έφυγε από την ζωή. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε τον τελευταίο καιρό μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου βρισκόταν στην μονάδα εντατικής.

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με την αδερφή του, Άννα Φλωρινιώτη, η οποία ταραγμένη και δεν θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση.

«Ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά», είχε δηλώσει πριν ένα μήνα περίπου ο Νίκος

Ο Νίκος Φλωρινιώτης πριν από λίγο καιρό μίλησε δημόσια στις κάμερες της τηλεοπτικής εκπομπής Super Κατερίνα, για την μάχη του με τον καρκίνο, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους νοσηλείας του.

«Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να μην παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά, είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση η οποία με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από κει ψηλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.