28 Μαρτίου, 2024

Αποκάλυψη: Ο κορυφαίος συνθέτης Γιώργος Μουκίδης ξεσκίζει τον Αργυρό! «Τα τσουτσέκια να μαζευτούν στις τρύπες τους»… [EIKONA]

Ο Γιώργος Μουκίδης είναι ένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα σύγχρονους μουσικοσυνθέτες που έχει γράψει «ύμνους» κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Είναι όμως και μια πληθωρική προσωπικότητα που δεν μασάει τα λόγια του, ειδικά όταν οργίζεται.

Νωπή είναι ακόμα η κόντρα του με το Νότη Σφακιανάκη στον οποίο έχει δώσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά, όπως φαίνεται, φάνηκε αχάριστος με αποτέλεσμα ο Μουκίδης να του απαγορεύσει να λέει τα τραγούδια του.

Με αφορμή τη χθεσινοβραδινή εκπομπή στο Mega με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο μουσικοσυνθέτης εξαπέλυσε επίθεση στον τραγουδιστή για το μικρό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο με δικά του τραγούδια. Κυριολεκτικά έξαλλος ο Μουκίδης έγραψε στον τοίχο του στο facebook:

Φίλε Δημήτρη ελπίζω να μην βλέπετε MEGA εκεί στον παράδεισο…..
(αντε να γίνει επιτέλους κι αυτή η ρημάδα η Δευτέρα Παρουσία να κατέβουν πάλι στην γή όλα αυτά τα «θηρία» με τις ψυχάρες και τίς φωνάρες που ζούν στους ουρανούς και να μαζευτούν πιά τα τσουτσέκια που παριστάνουν τους τραγουδιστές στίς τρύπες τους).