23 Ιουλίου, 2024

Αποκλειστική συνέντευξη του Ηλία Μπουρνιώτη

KALI FERRI

Αποκλειστική συνέντευξη του Ηλία Μπουρνιώτη

Αγαπημένε μας Ηλία είσαι ένας Καταπληκτικός Rock Star . Ασχολείσαι καιρό με αυτό το είδος τραγουδιού ?

Καλημέρα kali ferri . Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μας!! Με την ελληνική rock μουσική ασχολούμαι από μικρό παιδί, έως τώρα, ξεκίνησα με διάφορα τοπικά συγκροτήματα έως το 2009, όπου ξεκίνησα σόλο καριέρα.

Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με το τραγούδι ?

Ηλίας Μπουρνιώτης

Με το τραγούδι ασχολήθηκα εντελώς τυχαία, δεν ήταν κάτι που σκεφτόμουν, μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, όταν αυτό δεν έγινε εφικτό για κάποιους λόγους, ένα βράδυ βρέθηκα με μια παρέα σε μία rock συναυλία, από εκεί και πέρα ξεκίνησαν όλα.

Ποιοι σε βοήθησαν στην καριέρα σου ?

Πάνω από όλα με βοήθησαν οι γονείς μου, χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εύκολο στα πρώτα βήματα μου, επίσης με βοήθησαν οι φίλοι μου μουσικοί και φυσικά ο Γιάννης Γκιούρας, που από το πρώτο μου cd έως τώρα είναι δίπλα μου, και πολλοί γνωστοί στιχουργοί .

Αγαπημένε Ηλία βλέπω ,ότι τα περισσότερα τραγούδια σου εκφράζουν μια οργή και  είναι αντισυμβατικα που σίγουρα απευθύνονται σε έξυπνο κοινό .Μίλησε μας γιαυτό .

Τα περισσότερα τραγούδια μου η αλήθεια είναι ότι εκφράζουν μία οργή, μία οργή που ο περισσότερος κόσμος εδώ και πολλά χρόνια την κουβαλάει μέσα του. Το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησα εκφράζοντας την κατάσταση του ελληνικού λαού , ήταν το Αγανακτισμένο  ROCK σε στίχους της μεγάλης στιχουργού,  Ζωή  Γρυπάρη  και μουσική του Γιάννη  Γκιούρα , έπειτα ήρθαν και άλλα τέτοια τραγούδια.

Πες μας ποιο είναι οι αγαπημένοι σου συνεργάτες ?

Αγαπημένοι μου συνεργάτες είναι , όλοι όσοι έχω συνεργαστεί έως τώρα, από μουσικούς, στιχουργούς ηχολήπτες, κ.τ.λ. Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιον, και με την ευκαιρία που μου δίνεις , θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ δημοσίως .

Σε πολλά τραγούδια σου γράφεις την μουσική . Σε αντιπροσωπεύει πιο πολύ αυτό ? 

 

Ηλίας Μπουρνιώτης

 

Στα περισσότερα τραγούδια μου ναι , έχω γράψει την μουσική,μου αρέσει αυτό,γιατί πιστεύω , ότι έτσι φτιάχνεις ένα ακόμη δικό σου παιδί,που το βγάζεις από την ψυχή σου !Βέβαια έχω ερμηνεύσει και άλλα τραγούδια που η μουσική , αλλά και οι στίχοι δεν ήταν δικοί μου !! Γενικά μου αρέσει να δίνω στον κόσμο κάτι ξεχωριστό και όμορφο!!

Θα ήθελα Ηλία να μου πεις ορισμένους τίτλους τραγουδιών σου .

 

 

Ορισμένοι τίτλοι τραγουδιών.

1.Αγανακτισμένο  rock.

2.Φέρτε την πατρίδα μου πίσω.

3 Όσα τραγούδια και αν πω.

4 φωνή σιωπής.

5 Που θα σε βρω.

6 Ποιος.

7 Παρόν και μέλλον.

Θα μπορούσα να να τα έγραφα όλα, χωρίς να αφήσω κάποιο έξω, γιατί είναι όλα παιδιά μου.

Αντιμετώπισες προβλήματα ή εχθρικό περιβάλλον στην καριέρα σου ?

Ηλίας Μπουρνιώτης

Εννοείται , ότι αντιμετώπισα προβλήματα, και εχθρικό περιβάλλον στην μέχρι τώρα καριέρα μου, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περαιτέρω.Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον ?

Τα σχέδια μου για το μέλλον είναι να συνεχίσει ο Θεός να μου δίνει υγεία , για να μπορέσω να φτιάχνω ωραία και όμορφα τραγούδια.θα ήθελες κάτι να μας πεις που δεν σε ρώτησα ?

Θέλω να ευχαριστήσω εσένα αγαπημένη Kali Ferri, και το περιοδικό για την όμορφη φιλοξενία !!

Σ ευχαριστούμε και εμείς αγαπημένε Ηλία και σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα .

Ευχαριστώ πολύ !! Επίσης!!και σε εσένα Καli ferri !! και το Onenews.gr 

 

Reduce bounce rates