29 Απριλίου, 2024

Απίστευτο κάζο στο Α.Τ. Ομονοίας: Βούτηξε το κινητό του αξιωματικού υπηρεσίας, έφυγε σαν κύριος και λήστεψε για… 41η φορά

Απίστευτο κάζο στο Α.Τ. Ομονοίας: Βούτηξε το κινητό του αξιωματικού υπηρεσίας, έφυγε σαν κύριος και λήστεψε για… 41η φορά

Ούτε σε αστυνομική… κωμική σειρά με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι δεν μπορούσε να συμβεί αυτό που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Έχουν συλλάβει έναν νεαρό λοιπόν, ο οποίος έχει στο «βιογραφικό» του, περί τις 40 ληστείες και κλοπές.

Μόνο που… οι «αστυνόμοι «Σαΐνης» είχαν τη φαεινή ιδέα να τον αφήσουν μόνο του. Αυτός λοιπόν ξεκίνησε να αλωνίζει, έκανε και μια βόλτα από το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο που βρήκε μπροστά του. Άκοπα… Σάμπως είχε να φοβηθεί τίποτα; Δεν ήταν δα και… σε αστυνομικό τμήμα μέσα να τον φυλάνε.

Φυσικά, είδε πόρτα και… την άνοιξε και έφυγε σαν κύριος. Σιγά που θα καθόταν να τους ρωτήσει κι από πάνω.

Τα ξημερώματα ο εν λόγω, με την απειλή μαχαιριού στη συμβολή των οδών Καρόλου και Νικηφόρου, έκλεψε από έναν 42χρονο πολίτη που επέβαινε σε μηχανή το κινητό του τηλέφωνο και το smart watch, ενώ τον κατέβασε και του βούτηξε και τη μηχανή.

Λίγο μετά, στην Αγίου Κωνσταντίνου, προσέγγισε έναν 27χρονο υπήκοο Συρίας και του βούτηξε το κινητό από τα χέρια.

Το πρωί, τον εντόπισαν τελικά και συνελήφθη ενώ βρήκαν τη κλεμμένη μηχανή στη συμβολή των οδών Βιλαρά και Νικηφόρου.

Ο δράστης οδηγήθηκε και πάλι στο Α.Τ. Ομονοίας. Αρκεί να μην τον ξαναχάσουν και κλέψει κανένα αμάξι μετά.