Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: «Παλιά με έλεγαν βασιλιά, τώρα με λένε η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών»

Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: «Παλιά με έλεγαν βασιλιά, τώρα με λένε η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών»

Βελτιωμένη είναι η υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό»

Το πρωί της Παρασκευής (22/10), ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αστειεύτηκε για όσα έχει περάσει με την υγεία του, τις τελευταίες εβδομάδες. «Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς τώρα με λένε η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει» δήλωσε ο ίδιος με χιούμορ.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται, εδώ και 1,5 περίπου μήνα, στον Ευαγγελισμό σε κρίσιμη κατάσταση. Είχε εμφανίσει μια επιπλοκή και λοίμωξη με ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Αν και όπως όλα έδειχναν θα έπαιρνε εξιτήριο, δυστυχώς το βράδυ της Δευτέρας (18/10), είχε ένα έντονο τρέμουλο και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα που ανάγκασε τους γιατρούς να τον βάλουν στην εντατική και να τον διασωληνώσουν. Πλέον έχει αποσωληνωθεί, διέφυγε τον κίνδυνο και μπήκε σε δωμάτιο.

«Είμαι καλύτερα. Βεβαίως, κι άλλες φορές ήμουν και υποτροπίαζε το πράγμα, αλλά εννοείται ότι κάθε φορά θα το βρίσκουμε και πάμε να το τελειώσουμε. Νομίζω είμαστε στην τελική ευθεία, θα τα καταφέρω» είπε.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

 

 838 total views,  2 views today

.