26 Απριλίου, 2024

Αναμενόμενο. Δεν άντεξε άλλο ο Παπαδάτος και έδιωξε τον Σαμπάνη

Ο Σαμπάνης; Δεν είναι εύκολο παιδί. Νομίζει πώς είναι ο καλύτερος όλων. Αλήθεια σας λέω. Και απέναντι σε εκείνους που ανθρώπινα τον έχουν ευεργετήσει συμπεριφέρεται με έπαρση και αλαζονεία. Δεν δέχεται την κριτική. Μάλιστα βάζει τους επιχειρηματίες να ζητάνε κατα καιρούς και τον λόγο απο δημοσιογράφους. Ο αστείος.

Ποια είναι η σχέση του σήμερα με τους παραπάνω δυο; ΚΑΜΙΑ.

Αν κανείς προσπαθήσει να διαβάσει πίσω απο τις λέξεις του μακροσκελούς κειμένου του Μάριου θα καταλάβει πολλά. Κυρίως την υπομονή που έκανε επι δέκα χρόνια… άντε οκτώ γιατί τον πρώτο καιρο ο Γιωργάκος ήταν κουτάβι.

Καταλαβαίνω επίσης τα “περί αγάπης” και τα άλλα χαριτωμένα. Βλέπετε η πιάτσα είναι μικρή και κανείς μεγάλος καλλιτέχνης δεν θα ήθελε έναν περίεργο μάνατζερ δίπλα του.

Άλλωστε τα πρόσφατα παραδείγματα. Όπως αυτό του Χατζόπουλου με τον Μαζωνάκη είναι μαθήματα για τον Μάριο. Και πάμε τώρα στην ουσία. Διαβάστε τι γράφει αναλυτικά:

«Στη ζωή μου με έμαθαν οι Άγιοι Γονείς μου να είμαι τίμιος κ ειλικρινής. Έτσι θα σας μιλήσω και σήμερα. Από τις 8 Μαρτίου που λόγω του ιού κλείσαμε στο Εnastron και για 4 μήνες έκανα την αυτοκριτική μου. Και έφτασε η ώρα να ανακοινώσω δημόσια τις αποφάσεις μου. Με πολύ λύπη και βαθιά στεναχωρημένος ανακοινώνω το ΤΕΛΟΣ της συνεργασίας μου με τον καλύτερο ΣΥΝΘΕΤΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ της γενιάς του…

Τον georgesabanis. Δέκα φανταστικά́ χρόνια. Απίστευτα live. Εκπληκτικές συναυλίες. Απίστευτες στιγμές. Τεράστια τραγούδια. Θέλω να γνωρίζετε όλες και όλοι σας ότι ο marios_papadatos και ο georgesabanis δεν τσακωθήκαν ποτέ. Ποτέ όμως!! Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αντιδικίες , φωνές… αλλά πάντα στο τέλος επικρατούσε η λογική και η αγάπη. Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος. Και το τέλος το βάζω εγώ σήμερα, για ένα και μόνο λόγο.

Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει το πότε να «έρχεται» και το πότε να «φεύγει». Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ τη ψυχή μου την Κυριά Ελεάνα Βραχάλη, τον Χρήστο Σούμκα. Όπως και όλους τους επιχειρηματίες και φίλους που συνεργαστήκαμε σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη, Αμερική, Καναδά και Αυστραλία. Επίσης την τρομερή ομάδα μας και βέβαια όλους τους σπουδαίους μουσικούς της ορχήστρας μας κ τον υπέροχο μαέστρο μας Κώστα Παλάκα. Επίσης τον Φωτιστή́ Βασίλη Πουφτή και τον ηχολήπτη Φώτη Δεμερτζή .

Αδέλφια μου σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Θα μου λείψετε. Θέλω όμως όλοι σας να σεβαστείτε την ΌΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση μου. Υ.Γ. Επειδή είμαι ψυχολογικά πολύ φορτισμένος θα σας παρακαλούσα να μη με πάρει κανείς τηλέφωνο για αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Ότι είχα να πώ… το έγραψα. Δεν έχω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Λέξεις όπως “αντιδικίες”, “Οριστική και αμετάκλητη” και πώς “είναι ψυχολογικά φορτισμένος” την στιγμή που η φωτογραφία του είναι απο διακοπές σημαίνει πώς κάτι συνέβη τις τελευταίες ώρες ξανά… με τον καλλιτέχνη του και το ποτήρι ξεχείλισε…

Θα σας έχω περισσότερα τις επόμενες ημέρες… Κι αυτό είναι δέσμευση. Ειδικά απέναντι σε “καλλιτέχνες” που ζητούν μέχρι και τιμωρίες δημοσιογράφων.