29 Μαΐου, 2024

Αλεξανδρούπολη: Παιδαγωγός έκλεινε τα παιδιά σε αποθήκη και τα έδενε σε καρέκλα

νηπιαγωγείο/pixabay

Φρίκη έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες γονέων

Φρίκη έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες γονέων για παιδαγωγό σε βρεφονηπιακό σταθμό στην Αλεξανδρούπολη, η οποία κατηγορείται ότι κλείδωνε τα παιδιά στην αποθήκη όταν ήταν άτακτα, έσβηνε το φως και τραβούσε τον σύρτη. Η 40χρονη μάλιστα, όπως καταγγέλλουν γονείς, δεν δίσταζε κάποιες φορές να τα δένει σε μία καρέκλα!

Η φρίκη στον παιδικό σταθμό άρχισε να αποκαλύπτεται μέσα από το παιχνίδι ενός κοριτσιού 3 ετών με την κούκλα του.

«Θα μπεις τιμωρία στο αποθηκάκι»

«Το παιδί άρχισε να μιλά στην κούκλα του και να λέει “θα μπεις τιμωρία στο αποθηκάκι και θα σου κλείσω το φως και τον σύρτη”. Ο πατέρας ξαφνιάστηκε με αυτά που έλεγε το παιδί και ρώτησε “τι είναι αυτά που λες;” και είπε το παιδί “έτσι μας κάνει η κυρία στον παιδικό σταθμό”» ανέφερε μητέρα παιδιού 3 ετών, μιλώντας στο MEGA.

α όσα εξοργιστικά συνέβαιναν στον δημοτικό παιδικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης έφερε στο φως η ιστοσελίδα e-evros.gr και ο ένας μετά τον άλλον οι γονείς άρχισαν να συνδέουν με αυτά ανησυχητικές συμπεριφορές των παιδιών τους.

Το είχε ξανακάνει η παιδαγωγός

Η 40χρονη όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις παραδέχτηκε το μαρτύριο στο οποίο υπέβαλε τα παιδιά, το οποίο περιέγραψε ως ένα τρόπο να ηρεμούν, κάνοντας λόγο για «δωμάτιο αποσυμπίεσης».

Η παιδαγωγός, καθώς και η συνάδελφός της απομακρύνθηκαν αμέσως ενώ έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Όπως μετέδωσε το MEGA, σύμφωνα με καταγγελίες, η συγκεκριμένη παιδαγωγός πριν από 5 χρόνια έκανε ακριβώς το ίδιο σε άλλο βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου. Την κακοποιητική συμπεριφορά της παιδαγωγού είχε καταγγείλει ο πατέρας ενός παιδιού 8 ετών σήμερα. Τότε, απομακρύνθηκε από τον συγκεκριμένο βρεφονηπιακό σταθμό αλλά διορίστηκε εκ νέου σε άλλον.

«Μου είπε ότι υπάρχει ένα τέτοιο δωμάτιο που έμπαιναν μέσα. Κατά τη διάρκεια του ύπνου ξυπνά και λέει “δεν θέλω να πάω στο σχολείο, πάρε με αγκαλιά, άνοιξε το φως”. Το παιδί ήταν ατρόμητο» συγκλονίζει η μητέρα ενός από τα παιδάκια που υπέστησαν αυτά τα μαρτύρια.

Reduce bounce rates