27 Μαΐου, 2024

Νίκος Γκέλια: Έχω τσακωθεί γιατί έχω ακούσει «κω… Αλβανέ, γύρνα στη χώρα σου»

«Πάντα είναι σκληρά τα παιδιά στο σχολείο, νομίζω ότι είναι ατόφια» εξηγεί ο Νίκος Γκέλια.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της Αλβανικής του καταγωγής και τον τρόπο που τις διαχειρίστηκε, από μικρό παιδί, μίλησε με ειλικρίνεια ο Νίκος Γκέλια όταν συνάντησε τον Κώστα Τσουρό στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA.

«Nομίζω πως όλα όσα πέρασα με ατσάλωσαν γιατί είμαι και σαν άνθρωπος έτσι. Οτιδήποτε και να συμβεί στη ζωή μου με πεισμώνει στο να το διορθώσω, στο να το προσπεράσω, στο να καλυτερεύσω τον εαυτό μου ή να βρω έναν τρόπο να επιβιώσω.

Ένας σκηνοθέτης μου είχε πει μάλιστα κάποια στιγμή: “Εσένα δεν σε φοβάμαι γιατί είσαι survivor και ότι και να γίνει, θα βρεις πάντα έναν τρόπο για να πας παρακάτω”» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο νεαρός ηθοποιός από το “Ναυάγιο” του MEGA.

«Πάντα είναι σκληρά τα παιδιά στο σχολείο, νομίζω ότι είναι ατόφια. Τα παιδιά είναι η απόλυτη αλήθεια γιατί αυτό το οποίο φέρουν δεν έχει φίλτρο εκείνη την ώρα οπότε και θα σου πουν αυτό που σκέφτονται. Όσο μικρότερο είναι το παιδί, τόσο πιο αγνή είναι η αλήθεια του. Όποια κι αν είναι αυτή, είτε σε τρομάζει είτε σε αγαπάει είτε σε φοβάται. Είναι στο 100%».

«Έχω τσακωθεί γιατί έχω ακούσει το “κω…Αλβανέ”, έχω ακούσει το “γύρνα πίσω στη χώρα σου” και το “μη μιλάς εσύ για ελληνική ιστορία, δεν είσαι Έλληνας”. Α, επίσης, έχω ακούσει από έναν φίλο μου, που πήγαμε να παίξουμε στο σπίτι του, “μπαμπά, από δω ο Νίκος αλλά είναι καλός Αλβανός”.

Δεν έκλαιγα όμως με τέτοια, ίσα ίσα περισσότερο γελούσα ή πείσμωνα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Γκέλια στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

 

Reduce bounce rates