26 Απριλίου, 2024

Άκης Δείξιμος: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου

Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, αδελφός του Κώστα Δόξα

Θετικός μετά από τεστ για τον νέο κορονοϊό βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, αδελφός του επίσης τραγουδιστή Κώστα Δόξα.  Όπως ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο Άκης Δείξιμος είχε συμπτώματα και έκανε το τεστ. Χαρακτηριστικά ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό. Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου» έγραψε ο Άκης Δείξιμος που είναι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον συγκεκριμένο δήμο.

«Ήδη μια μέρα πριν κάνω το τεστ έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα στην οικία μου την οποία ακολουθώ, περιμένοντας φυσικά από στιγμή σε στιγμή και τις τηλεφωνικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ. Εύχομαι υγεία σε όλους, προσοχή και σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορονοιό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση», έγραψε ο Άκης Δείξιμος.