29 Μαρτίου, 2024

8 «σπιτικά» αντικείμενα μετατρέπονται σε ιδανικά sex toys

Ποτέ στο παρελθόν δεν είδες τα μανταλάκια και τις γραβάτες με τέτοια ερωτική διάθεση.

Playboy Team

Ναι, ο κορονοϊός επελαύνει και αλλάζει τις ζωές μας. Μας θέτει σε καραντίνα και βάζει τους δικούς του όρους στο τραπέζι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα του επιτρέψουμε να κάνει κουμάντο και στο κρεβάτι. Αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας και σε ό,τι σχετίζεται με τη σεξουαλική απόλαυση, εμείς είμαστε οι βασιλιάδες στον χώρο μας.

Μας έκλεισε στο σπίτι και φρόντισε να μας παραχωρήσει ως τελευταία επιθυμία την εναλλακτική της online παραγγελίας σεξουαλικών παιχνιδιών. Ωραίοι ως Έλληνες φροντίσαμε να την τιμήσουμε δεόντως και τώρα ως πολυμήχανοι millennials ακονίζουμε το μυαλό μας και για άλλες επιλογές που θα μας προσφέρουν ευχαρίστηση.

Όπως τα «σπιτικά» sex toys που είναι μια υπόθεση αυστηρά προσωπική. Είναι ένας τρόπος ώστε να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και να διαπιστώσουμε πως σε κάθε σημείο του σπιτιού υπάρχει ένα wannabe σεξουαλικό παιχνίδι. Αντικείμενα που τα χρησιμοποιούμε καθημερινά για άλλες δραστηριότητες θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι στο κρεβάτι μας και θα μας εξοικονομήσουν χρήματα. Εξάλλου δεν είναι εποχές για οικονομικά ανοίγματα. Δεν χρειάζεται να είσαι ο Γιάννης Στουρνάρας ή η Άση Μπήλιου για να το γνωρίζεις αυτό.

Μάλιστα την επόμενη φορά που θα πιάσουμε τα συγκεκριμένα αντικείμενα για τις βασικές δουλειές που τα έχουμε αγοράσει, ένα χαμόγελο ικανοποίησης θα σχηματιστεί στο πρόσωπό μας καθώς θα θυμόμαστε αυτές τις ευχάριστες στιγμές. Ωστόσο όπως και με οποιοδήποτε άλλο sex toy, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Τα επιθεωρούμε σχολαστικά για φθορά, θραύσματα ή οτιδήποτε μπορεί να φαντάζει επικίνδυνο. «Μένουμε ασφαλείς για να έχουμε όλοι την υγειά μας». Δεν έχει μαλλιάσει τζάμπα η γλώσσα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Ανακαλύψαμε και αποκαλύπτουμε 8 βασικά αντικείμενα που έχουμε όλοι στο σπίτι μας και μπορούν να μετατραπούν με μεγάλη ευκολία σε sex toys.

1) Φουλάρια/Γραβάτες

«Διστάζεις όταν τον κόμπο της γραβάτας μου κοιτάζεις». Ο στίχος δανεικός από το «Γυναίκες» του Βλάση Μπονάτσου. Αυτός ο κόμπος από φουλάρι ή γραβάτα θα βρεθεί στα χέρια ή στα πόδια της συντρόφου σου. Εναλλακτικά θα χρησιμεύσει για να της καλύψεις τα μάτια ή ακόμη καλύτερα να την φιμώσεις. Ή εκείνη εσένα. Σιγουρευτείτε ότι είναι εύκολο να αποδράσετε γιατί ορισμένα φουλάρια μπορούν να δημιουργήσουν πολύ σφιχτούς κόμπους που δεν μπορούν εύκολα να λυθούν. Ε –καλού κακού- πάρε και κανα ψαλίδι μαζί. Ποτέ δεν ξέρεις.

2) Ιμάντες

Το TRX του έρωτα. Αν τα συνδυάσεις με φουλάρι ή γραβάτα, μπορείς να φτιάξεις ένα ολόκληρο σύστημα 4 σημείων που δεν θα μπορούσε να αποδράσει ούτε ο Χουντίνι. Η ευελιξία του ελαστικού προσφέρει μία μικρή ελευθερία κινήσεων αλλά το λάστιχο θα κρατάει την σύντροφό σου γερά κλειδωμένη στον χώρο. Ορισμένα από αυτά τα λάστιχα έχουν και γάντζους, οπότε μπορείς άνετα να το τοποθετήσεις στο κρεβάτι. Αλλά χρειάζεται προσοχή στο να σταθεροποιηθούν γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε και κανα μάτι.

3) Μανταλάκια

Συγγνώμη αλλά ποιος δεν έχει μια ντουζίνα από μανταλάκια; Πρόκειται για την απόλυτη επιλογή ώστε να τα τοποθετήσεις σε ρώγες, γεννητικά όργανα ή οτιδήποτε σου προσφέρει ευχαρίστηση. Θα χρειαστεί να τεστάρεις τη δύναμη και την αντοχή από κάθε μανταλάκι πριν το εφαρμόσεις στο δέρμα, διότι το καθένα έχει και διαφορετική δυναμική στο τσίμπημα.

4) Χάρακας

Τι εννοείς έχεις να τον χρησιμοποιήσεις από το λύκειο; Ενώ την ίδια στιγμή σκέφτομαι κάποιον τρόπο ώστε να εκμεταλλευτώ μέχρι και το μοιρογνωμόνιο, μπορώ να σου αποκαλύψω ότι ο χάρακας δεν είναι μόνο για να μετρήσεις το πέος σου. Είναι ιδανικός για impact play και BDSM καταστάσεις. Επίσης θα χρησιμεύσει άριστα για ένα παιχνίδι ρόλων ανάμεσα σε καθηγητή και άτακτη μαθήτρια. Σε περίπτωση που τον έχεις πετάξει, τότε μία σπάτουλα σιλικόνης θα κάνει άριστα τη δουλειά της.

5) Στροφή στον βιγκανισμό

Αγγούρια, καρότα, κολοκυθάκια. Λαχανικά σε φαλλικό σχήμα μπορούν να γίνουν τα καλύτερα υποκατάστατα για τους δονητές. Αναφορικά με την κολπική διείσδυση, καλύψτε τα μ’ ένα προφυλακτικό ώστε να μην υπάρξει κάποια ανεπιθύμητη αντίδραση σχετικά με τους χυμούς που εισέρχονται στον κόλπο. Τα λαχανικά συνήθως έχουν πτυχώσεις, έτσι δυστυχώς δεν είναι ιδανικά για το πρωκτικό παιχνίδι. Τώρα όσον αφορά τη μαγειρική, όταν χρησιμοποιήσω κάποιο από τα λαχανικά, θα προτιμήσω να μην τα βάλω στο πιάτο μου. Ίσως κάποιος άλλο το κάνει. Γούστα είναι αυτά. Δεν κρίνω για να μη κριθώ.

6) Λαστιχάκια

Αν ανοίξεις ένα τυχαίο συρτάρι στο σπίτι, σίγουρα θα βρεις δεκάδες. Και αποτελούν μία υπέροχη επιλογή για παιχνίδια αισθησιασμού. Χρησιμοποίησέ τα για να χτυπήσεις σημεία του σώματος της συντρόφου σου που θα την ερεθίσουν. Και προφανώς δεν εννοούμε τα μάτια.

7) Ξεσκονόπανο

Ένα υπέροχο παιχνίδι για να γαργαλήσεις και να πειράξεις την παρτενέρ σου. (Φρόντισε να το έχεις καθαρό). Ή εκείνη εσένα. Δούλεψέ το πάνω κάτω στο κορμί της ώστε να προκαλέσεις ανατριχίλα. Είναι επίσης βασικό «εργαλείο» της οικιακής βοηθού και με μία στολή (που ενδεχομένως να υπάρχει στο σπίτι από τις Απόκριες) θα καταφέρετε να παίξετε ένα υπέροχο παιχνίδι ρόλων.

8) Πλαστικό περιτύλιγμα

Ακόμη ένας τρόπος για να την ακινητοποιήσεις. Το πλαστικό είναι εύκολο ώστε να το σκίσουμε, αλλά όταν χρησιμοποιείται από πολλαπλά στρώματα για να δέσουμε τα άκρα της συντρόφου μας, τότε θα παλέψουν αρκετά σκληρά για να ξεφύγουν. Και πάλι χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί για να μην εμποδίζουμε την αναπνευστική οδό. Το ψαλίδι θα χρειαστεί για μία γρήγορη απόδραση.

 

Φυσικά και είναι διασκεδαστικό να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους ώστε να χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά που έχουμε στο σπίτι μας. Μπορούμε να τα δοκιμάσουμε με τρόπους ώστε να εξερευνήσουμε την σεξουαλικότητά μας και να έπειτα να επενδύσουμε στα sex toys που θεωρούμε ότι θα μας φέρουν τα ίδια αποτελέσματα. Οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι αυτά τα αντικείμενα δεν έχουν φτιαχτεί με γνώμονα την σεξουαλική ευχαρίστηση, γι’ αυτό ας μην τα υπολογίζουμε ως βασικά εργαλεία της καθημερινής σεξουαλικής μας ζωής.

Μένουμε ασφαλείς, μένουμε σέξι και καλή μας διασκέδαση!