29 Μαρτίου, 2024

Ο Έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό της δισκογραφικής εταιρείας REAL MUSIC Greece

Ο Έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό της δισκογραφικής εταιρείας REAL MUSIC Greece

elias tampourantzis
Elias Tampourantzis

Πέτρος Βασιλειάδης Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της δισκογραφικής εταιρείας REAL MUSIC Greece – Στιχουργός-παραγωγός.

Παρέχει όλες τις πληροφορίες που αφορούν, με την ευρεία έννοια, τον ορισμό της ειδικότητας, τόσο ως ενεργό πεδίο εργασιακής εμπειρίας όσο και ως πεδίο υλοποίησης σχετικών προγραμμάτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης καλλιτεχνών ..

Πέτρος Βασιλειάδης
Πέτρος Βασιλειάδης

Εστιάζεται στην προώθηση των καλλιτεχνών με την καλύτερη δυνατή εμπειρία που τον κατέχει . Το βασικό καθήκον ενός υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων είναι η προώθηση της εικόνας της εταιρείας και των τραγουδιστών όπου εργάζεται, μας λέει ο Πέτρος Βασιλειάδης . Ειδικά σε αυτό τον τομέα απαιτείται επίσης γνώση και η επίγνωση για να μπορείς να προωθήσεις έναν καλλιτέχνη . Σχεδιάζει , συντονίζει και εκτελεί σχέδια επικοινωνίας, για τις δραστηριότητες της εταιρείας .

Για αυτό χρησιμοποιεί όλα τα επικοινωνιακά μέσα που οργανώνουν αντίστοιχα γεγονότα όπως media, επισκέψεις σε άλλες εταιρείες κ.λ.π. Οργανωτικές ικανότητες και πειθώ. Αναπτυγμένη φαντασία και δημιουργικότητα. Καλές γνώσεις των εργαλείων και μεθόδων επικοινωνίας Έχει Αναπτυγμένη φαντασία και δημιουργικότητα. Καλές γνώσεις των μεθόδων επικοινωνίας. Επικοινωνεί καθημερινά με τους καλλιτέχνες και τους οικονομικούς διευθυντές.

Η εργασία του ποικίλει ανάλογα με τον προϋπολογισμό και το μέγεθος του τμήματος προώθησης, της στρατηγικής και το συνολικό προϋπολογισμό της εταιρείας. Έχει πολύ καλή γνώση των προωθήσεων και όχι μόνο ! Άριστες δεξιότητες επικοινωνίας, τόσο γραπτές όσο και προφορικές, είναι απαραίτητες μας λέει για αυτό το επάγγελμα , καθώς επίσης και διαπροσωπικές ικανότητες για τη διατήρηση των καλών σχέσεων με όλους τους φορείς.

Επίσης ως δημιουργός τραγουδιών έχει στο ενεργητικό του πάνω από 47 τραγούδια στην ελληνική δισκογραφία με πολλούς και αξιόλογους καλλιτέχνες όπου κάνει και τις παραγωγές των τραγουδιών , άλλο ένα δύσκολο κομμάτι της δουλειά του που απαιτεί επαγγελματισμό και τεράστια ευθύνη γιατί όπως μας λέει ο ίδιος είναι πολύ σημαντικό να διαχειρίζεσαι τα όνειρα και τις ελπίδες τόσων ανθρώπων , επίσης διοργανώνει και βοηθάει στην βόρεια Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Σκανδιναβία τους Έλληνες ερμηνευτές και γενικότερα μουσικούς και καλλιτέχνες , το μότο του που εκφράζει σε όλους τους καλλιτέχνες είναι μη κοιτάτε τον τελικό προορισμό στο ταξίδι αυτό της ελληνικής δισκογραφίας απλά απολαύστε την διαδρομή