Ελένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού – «Δεν μπορώ να το αποφύγω, είμαι χάλια»

Ελένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού – «Δεν μπορώ να το αποφύγω, είμαι χάλια»

Επέστρεψε στο νοσοκομείο η Ελένη Δήμου γιατί τα συμπτώματα του κορονοϊού δεν υποχώρησαν

H Ελένη Δήμου δημοσιοπόιησε χθες (3/10) ότι βρίσκεται σε καραντίνα καθώς είναι θετική στον κορονοϊό, και μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτήρια» με έντονα συμπτώματα. Η 63χρονη τραγουδίστρια είχε έντονη δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς.

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορονοϊό εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς» έγραψε η Ελένη Δήμου σε ανάρτηση που έκανε στα social media την Κυριακή (3/10).

Ελένη Δήμου για κορονοϊό – «Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω, δεν μπορώ να το αποφύγω»

Δυστυχώς η τραγουδίστρια δεν καλυτέρευσε και χρειάστηκε όπως είπε η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook σήμερα Δευτέρα (4/10) να ξαναπάει στο νοσοκομείο. «Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω, δεν μπορώ να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο, είμαι χάλια» είπε σε βίντεο η Ελένη Δήμου.

Ξεσπά η Ελένη Δήμου: «Έκανα το εμβόλιο, αλλά τη ζωή μου δεν την πήρα πίσω»

Σε παλαιότερη ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η Ελένη Δήμου τα λέει «έξω από τα δόντια» για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον χώρο του πολιτισμού, λόγω της πανδημίας. «Ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού γιατί θα έχει κόσμο. Στην Επίδαυρο που είχε 20 χιλιάδες ανθρώπους και μπράβο, εκεί δεν έχουν θέμα; Ντροπή σας, κύριοι και κυρίες. Ντροπή σας!

Το ζήσαμε και πέρυσι αυτό. Στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις η πανδημία κάλπαζε. Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά τη ζωή μου πίσω δεν την πήρα. Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω».

 950 total views,  6 views today

.