24 Μαΐου, 2024

Απίστευτες δηλώσεις δια στόματος Αντώνη Ρέμου: «Ο Κεμάλ γράφτηκε στην ιστορία σαν ένας μεγάλος ηγέτης!

Απίστευτες δηλώσεις δια στόματος Αντώνη Ρέμου: «Ο Κεμάλ γράφτηκε στην ιστορία σαν ένας μεγάλος ηγέτης! Μυρμήγκια με μεγάλα στόματα αυτοί που τον κατηγορούν και θα το βρουν μπροστά τους…»

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δεν γίνεται» λίγο πριν τη μεγάλη του συναυλία στις 12 Φεβρουαρίου στο TAE KWON DO, όπου μίλησε – μεταξύ άλλων – για τη μητέρα του, την κόρη του και τον… Κεμάλ Ατατούρκ! Και σε αυτόν τον τελευταίο στρέφεται το ενδιαφέρον…

Οι περισσότεροι θα θυμάστε τον κακό χαμό που είχε γίνει λίγα χρόνια πριν όταν ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στον Κεμάλ δηλώνοντας περήφανος που είχε γεννηθεί στο χωριό του. Τώρα, όμως, επανήλθε. Τι είπε; «Ο Κεμάλ Ατατούρκ μπορεί να ήταν ένας κακός δικτάτορας, ένας σφαγέας των Ελλήνων, των Ποντίων και των Αρμενίων, όμως στην ιστορία γράφτηκε σαν ένας μεγάλος ηγέτης».

Πρόσθεσε ακόμη ότι, όσοι τον κατηγορούν είναι μυρμήγκια με μεγάλα στόματα που αυτά που κάνουν θα τα βρουν μπροστά τους, τονίζοντας παράλληλα πως άλλο είναι οι πολιτικοί και άλλο οι λαοί. Οι δηλώσεις του αναμένεται να προκαλέσουν νέα θύελλα αντιδράσεων.

Reduce bounce rates