28 Απριλίου, 2024

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Μίχος – «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της…»

Τι είπε για την μητέρα της ανήλικης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη για την υπόθεση βι@σμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σήμερα (05/03) στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε ο βασικός κατηγορούμενος, ο 55χρονος, Ηλίας Μίχος, που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη.

Πάνω από 17 μήνες έχουν περάσει από την αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης του Κολωνού, με τη δίκη να συνεχίζεται με την κατάθεση του 55χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την 12χρονη στο κατάστημά του, ότι την εξέδιδε έναντι αμοιβής σε άλλους άνδρες και ότι διένεμε πορνογραφικό της υλικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχε συνολικά τέσσερις «συνευρέσεις» με την ανήλικη, με την οποία, όπως υποστήριξε, ήταν «ερωτευμένος». Ακόμα, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ενώ έβγαλε από «κάδρο» την μητέρα της ανήλικης, η οποία όπως είπε, δεν γνώριζε τίποτα.

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος ανήλικου. Εντός της εβδομάδας απολογείται και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης περίπτωσης παιδικής πορνογραφίας.

Πα-τέρας βί@ζε τα ανήλικα κορίτσια του από 9 και 12 ετών αντίστοιχα: «Είπε ότι “το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά”»

Έναν εφιάλτη χωρίς τέλος φέρεται να ζούσαν για πέντε χρόνια δύο αδελφές στην Αθήνα που καταγγέλλουν πως ο ίδιος τους ο πατέρας τις βί@σε από την ηλικία των 9 και 12 ετών αντίστοιχα. Επίσης, ξέσπασε η μητέρα της ανήλικης που βί@ζε ο παππούς της.

Ο 55χρονος σήμερα άντρας, που μεγάλωνε μόνος του τα 4 παιδιά του από τότε που η συζυγος του εγκατέλειψε την οικογένεια, φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στις 2 κόρες του.

Μάλιστα ο ίδιος δεν δίσταζε να εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές υποδυόμενος τον καλό πατέρα, που είναι αγωνιστής της ζωής και ζητούσε από τον κόσμο να τον βοηθήσει με τρόφιμα και χρήματα για να τα βγάλει πέρα.

Τα κορίτσια υπέμεναν τον εφιάλτη που βίωναν για χρόνια. Όταν η μεγαλύτερη ήταν 16ετών και η μικρότερη 13ων, τότε εκμυστηρεύτηκε η μία στην άλλη το φρικτό μυστικό.

Τα δύο κορίτσια μίλησαν πέρσι τελικά στην ετεροθαλή μεγαλύτερη αδελφή τους η οποία τις συμβούλεψε να πάνε στη ΓΑΔΑ και να καταγγείλουν το περιστατικό.

1,5 χρόνο μετά την καταγγελία ο 55χρονος σήμερα άνδρας συνελήφθη στις 7 Φεβρουαρίου και κρατείται στις φυλακές. H 22χρονη σήμερα κόρη μίλησε αποκλειστικά στις Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Εύη Γιαρκιά.

«Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά… Δεν πρέπει να βγει ποτέ από την φυλακή γιατί μπορεί να κάνει το ίδιο και αλλού», τόνισε χαρακτηριστικά.