28 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλλίδης: «Το σeξ είναι απαραίτητο μετά το φαγητό – Πηγαίνω το πιάτο μου στην κουζίνα, θα το πλύνω αν χρειαστεί»

«Φυσικά έχω κάνει μπότοξ. Προσπάθησα να κάνω και…»

Μία εφ’ όλης της ύλης και αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Πάνος Καλλίδης στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ανάμεσα σε όσα είπε, ο τραγουδιστής εξέφρασε την άποψή του για το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών να μεγαλώνουν παιδιά. «Η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια με βρίσκει αντίθετο και δεν ξέρω τι απάντηση να σου δώσω, γιατί έχω τρεις απαντήσεις ως πατέρας, ως τραγουδιστής και ως χριστιανός», δήλωσε ο Πάνος Καλλίδης.

Για το αν έχει δεχτεί φλερτ από το ίδιο φύλο, ο τραγουδιστής απάντησε: «Φυσικά με έχουν φλερτάρει άνδρες. Αντέδρασα με επιείκεια, η αντιμετώπισή μου ήταν όπως θα αντιμετώπιζα και μια κοπέλα με την οποία δε θα είχα πρόθεση να συνεχίσω».

Στην πορεία, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν κάνει δουλειές στο σπίτι του, με τον ίδιο να απαντάει: «Εχθές έφτιαξα κάτι τυροπιτάκια, που τρελάθηκε όλη η οικογένεια. Θα πλύνω πιάτα καμιά φορά, όταν χρειαστεί. Το πιάτο μου θα το πάω στην κουζίνα όταν φάω».

Για το αν έχει κάνει μπότοξ, ο Πάνος Καλλίδης είπε: «Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει βάσει θρησκείας. Φυσικά έχω κάνει μπότοξ. Προσπάθησα να κάνω και τους κύκλους στα μάτια».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θεωρεί το σεξ υπερεκτιμημένο, απάντησε: «Το σεξ είναι ένδειξη αγάπης. Είναι αρχέγονο συναίσθημα του ζευγαριού, που με αυτό αναπαράγεται. Το σεξ είναι απαραίτητο μετά το φαγητό, βέβαια».

Βαρβάτο αρσενικό ο Νεκτάριος Λεμονίδης: «Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, έχει βρει τον άντρα τον σωστό και πρέπει να τον ταΐζει»

Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησαν από κοινού ο Νεκτάριος Λεμονίδης και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, για τον έγγαμο βίο τους.

Όπως υπογράμμισε ο γιατρός, «δε χάθηκα, εδώ είμαι, υπάρχω, όλα καλά. Η Ελίζαμπεθ μπορεί να είναι παντρεμένη, αλλά πρέπει να βγαίνει και μόνη της, για να ζει την ελευθερία της. Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, γιατί όταν έχει βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταΐζει κιόλας. Κάθε εβδομάδα μου ψάχνει το κινητό».

Σχετικά με τους ελέγχους των Αρχών μετά τον γάμο τους, ο Νεκτάριος Λεμονίδης τόνισε: «Συνέβη αυτό που συνέβη, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, δεν κάναμε κάτι κακό. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», ενώ η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόσθεσε ότι βρήκαν ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό.