21 Απριλίου, 2024

Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Νίκος Καρβέλας – Αυτό είναι το κόμμα που θα κατέβει

Έκανε την επόμενη κίνηση στην καριέρα του ο γνωστός συνθέτης

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Κώστας Αϊβαλιώτης, επικεφαλής της «Εθνικής Ομάδας», για τις Ευρωεκλογές.

Ο Κώστας Αϊβαλιώτης βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με την «Εθνική Ομάδα». Όπως είπε ο ίδιος, «είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή».

Ανάμεσα στα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου της «Εθνικής Ομάδας» είναι και ο συνθέτης Νίκος Καρβέλας.

«Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία», είπε.

«Ο Αϊβαλιώτης πήρε την πρωτοβουλία, γιατί δεν αντέχει άλλο η Ελλάδα. Η Ελλάδα με 21 ευρωβουλευτές έπρεπε να τρέχουν σαν τρελοί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν υπάρχει αυτό και λέω ας πάνε επιτέλους οι άριστοι».

«Κόκκινη κάρτα στα λαμόγια και τους κλέφτες. Κόκκινη κάρτα στις 9 Ιουνίου. Ψηφίστε «Εθνική Ομάδα» και Κώστα Αϊβαλιώτη», ήταν το μήνυμά του.

Οι ανακοινώσεις των ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου της «Εθνικής Ομάδας» θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου στις 19:00 στο Πολεμικό Μουσείο.

Επιβεβαίωσε τις φήμες ο Νίκος Αναδιώτης – Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές

Υποψήφιος με το το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, κατεβαίνει στις επερχόμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο Νίκος Αναδιώτης. Με την ευκαιρία, δείτε τα ηχηρά ονόματα που «κατεβάζει» η ΝΔ.

Το κόμμα ανακοίνωσε τους πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές του και ανάμεσα στα ονόματα ήταν και αυτό του γνωστού ηθοποιού, αλλά και του Άκη Τσελέντη.

«Με τα νομοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση, απομακρύνονται και οι τελευταίες αμφιβολίες που είχαν κάποιοι ψηφοφόροι για τις προθέσεις της και για το πόσο κοστίζουν στην πατρίδα μας και τον λαό μας οι πολιτικές της. Πολιτικές, οι οποίες αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας που μόνο αρνητικό αντίκτυπο έχουν στον ελληνισμό», αναφέρει, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Ενώ καταλήγει: Το επόμενο διάστημα θα κοινοποιηθούν αναλυτικά οι θέσεις μας για την Ευρώπη που εμείς οραματιζόμαστε. Μια Ευρώπη που δεν πρέπει να μεταβληθεί σε χωνευτήρι λαών, θρησκειών και παραδόσεων.

Επιβεβαίωσε τις φήμες ο Νίκος Αναδιώτης - Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές

Οι πρώτοι 17, από τους 42 υποψήφιους του Δημοκρατικού Πατριωτικού κινήματος «ΝΙΚΗ» είναι οι εξής:

1) Σταυρόπουλος Γεώργιος Αθήνα FETCS, MBA Δ/ντης Καρδιοχειρουργικής Κλινικής ΓΝΑ «Ιπποκράτειο»

2) Τσελέντης Γεράσιμος (Άκης) Αθήνα Καθηγητής Σεισμολογίας Παν/μιου Αθηνών
Δ/ντης Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Διευθυντής Εθνικού Κέντρου Τσουνάμι

3) Ηλιόπουλος Φώτης Πάτρα Ειδικός Ορθοδοντικός

4) Αναδιώτης Νικόλαος Αίγιο Ηθοποιός

5) Χιωτακάκος Δημήτριος Αττική Διδάκτωρ Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Σύμβουλος Επιχειρήσεων

6) Καλυβιώτης Ραφαήλ Αθήνα Πολιτικός Επιστήμονας Υπ. Διδάκτορας Γεωπολιτικής Συντονιστής Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, Στέλεχος στον ναυτιλιακό κλάδο, Τακτικός Αρθρογράφος στις Εφημερίδες Εστία και Δημοκρατία, Συνιδρυτής της ενημερωτικής ιστοσελίδας newsfire.gr Διαχειριστής του πολιτικού καναλιού Right2thebone

7) Μαγγίνας Νικόλαος Έβρος Δικηγόρος, Δασολόγος Περιβαλλοντολόγος MSc στην περιβαλλοντική πολιτική και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου.

8) Σαμαράς Ανέστης Χριστιανίδης Αριδαία Οικονομολόγος

9) Καραΐσκος Κωνσταντίνος Κομοτηνή Καθηγητής Μέσης εκπαίδευσης Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής με την Παράταξη Πολιτών Σπάρτακος, πρ Διευθυντής εφημερίδας ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ

10) Ιντζές Ιωάννης Πιερία Αντιστράτηγος ε.α. Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας ΝΙΚΗΣ

11) Κωστίδης Αβραάμ Θεσσαλονίκη Ξεναγός

12) Γανωτή Μάρθα Βόλος Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος

13) Πελίδου Ερριέτα Θεσσαλονίκη Ιατρός, Καθηγήτρια Νευρολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

14) Φούσα Αθηνά Ιωάννινα
Νομικός Επιχειρηματίας

15) Βλαχόπουλος Γεώργιος Μόναχο, Γερμανία Δικηγόρος Αθήνα-Μόναχο

16) Καλαϊτζαντωνάκης Σπυρίδων Εμμανουήλ Ρέθυμνο Αγιογράφος

17) Ανθρακεύς Γεώργιος Αθήνα Δρ. Νομικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου, Δικηγόρος Αθηνών και Μεταδιδακτορικός ερευνητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών