23 Απριλίου, 2024

Θρίλερ στο Λαύριο: Εμπρησμός η μεγάλη φωτιά σε υπαίθριο χώρο – Αναζητείται αντιδήμαρχος ως ένοχος!

Η φωτιά εκδηλώθηκε δίπλα στο ΕΠΑΛ της πόλης

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που πήρε διαστάσεις το μεσημέρι σε υπαίθριο χώρο ιδιοκτησίας του δήμου Λαυρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ως υπεύθυνος αναζητείται αντιδήμαρχος του Δήμου Λαυρεωτικής προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Στην ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική αναφέρει τα εξής:

«Μετά από επισταμένη έρευνα υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Λαυρίου, όσον αφορά τις συνθήκες και τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα, Τρίτη, 12 Μαρτίου και ώρα 13:21, σε υπαίθριο χώρο εναπόθεσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη θέση «Φοινικόδασος», ιδιοκτησίας δήμου Λαυρεωτικής, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, κάτοικος Λαυρίου.

Για τον λόγο αυτόν εκδόθηκε σχετικό δελτίο αναζήτησης και σύλληψής του από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σημειώνεται ότι ο υπαίθριος χώρος βρίσκεται πλησίον σχολικού συγκροτήματος (ΕΠΑΛ Λαυρίου), με πλήρη δραστηριότητα την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς».

Για την κατάσβεση της φωτιάς; κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα καθώς και μηχανήματα έργου με υδροφόρες ΟΤΑ.

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στα Πατήσια – 15 πυροσβέστες με ειδικό κλιμακοφόρο στο σημείο

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/3) σε διαμέρισμα στην οδό Δημητρίου Ράλλη στα Πατήσια, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και συγκεκριμένα 15 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα καθώς και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.