29 Μαρτίου, 2024

YFSF: «Άννα Βίσση» και «Δέσποινα Βανδή» μαζί ξανά στη σκηνή

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε την Κυριακή (28/2) στη μικρή οθόνη, χαρίζοντας μέσα από το All Star cast του, μοναδικές μιμήσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Από τη λαμπερή πρεμιέρα του μουσικού σόου μεταμφιέσεων δεν θα μπορούσε να λείπει η ένωση της «Άννας Βίσση» και της «Δέσποινας Βανδή» που απασχόλησε ιδιαίτερα το περασμένο διάστημα.

Μετά τη σκηνή του J2US όπου ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να φέρει μαζί να τραγουδήσουν τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση, είδαμε και πάλι μια μοναδική συνύπαρξη με τον Κώστα Δόξα και τον Θανάση Αλευρά να μεταμορφώνονται στις δυο διάσημες τραγουδίστριες.

Μετά τις solo εμφανίσεις του Θανάση Αλευρά ως Άννα Βίσση και του Κώστα Δόξα ως Δέσποινα Βανδή ήρθε και το εντυπωσιακό ντουέτο που έβαλε «φωτιά» στην All Star version του YFSF.

Ο Θανάσης και ο Κώστας αποφάσισαν να… συνυπάρξουν στη σκηνή και να μας θυμίσουν την τηλεοπτική στιγμή που έμεινε στην ιστορία, αυτήν τη φορά με το κομμάτι «Σαν με κοιτάς».

Η Άννα τραγουδούσε με τον τρόπο της στην Δέσποινα «Σαν Με Κοιτάς» με την δεύτερη αρχικά να δείχνει αδιάφορη. Στην συνέχεια όμως η Δέσποινα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της και στάθηκε δίπλα της στην ερμηνεία, ώσπου στο τέλος ισοπεδώθηκε στο πάτωμα από το έντονο συναίσθημα.

Στο τέλος η Άννα δήλωσε ότι νιώθει πολύ καλά με αυτήν την εξέλιξη ενώ η Δέσποινα εκτόξευσε φαρμακερή ατάκα λέγοντας ότι την ακούει από μικρή.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: