24 Ιουλίου, 2024

Ξέσπασμα Αχιλλέα Μπέου για ομοφυλόφιλους: «Ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες αποδεχόμαστε αυτό το θέμα – Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας»

«Δε σημαίνει ότι είναι και αποδεκτοί σε όλη την κοινωνία και στη θρησκεία μας. Μην τρελαθούμε»

Ένα ακόμα ξέσπασμα για τους ομοφυλόφιλους είχε ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας πως «ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες αποδεχόμαστε αυτό το θέμα. Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας».

Ο δήμαρχος Βόλου, απαντώντας σε τοπικό κανάλι, επικαλέστηκε την φράση που χρησιμοποίησαν πολιτικοί αντίπαλοι του Στέφανου Κασσελάκη, ανάμεσα τους και ο πρωθυπουργός, ότι είναι ο Μπέμπε Γκρίλο της Ελλάδας. Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον Αχιλλέα Μπέο να έχει λάβει πρόταση για το Survivor.

Κληθείς να απαντήσει για τα ομοφοβικά σχόλια που έχει κατά καιρούς κάνει κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπέος ισχυρίστηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προκάλεσε, «με αυτές τις αηδίες για τις υιοθεσίες».

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα the newspaper, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε: «Ας πρόσεχε. Αυτός προκάλεσε με αυτές τις αηδίες για τις υιοθεσίες. Έλα τώρα με τον Μπέπε Γκρίλο που είπε και ο Μητσοτάκης. Πρέπει να είναι προσεκτικός αυτός, όχι εγώ. Ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες, ούτε ως κουλτούρα αποδεχόμαστε αυτό το θέμα. Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας.

Αχιλλέας Μπέος
Αχιλλέας Μπέος

 

Είναι δική του η προσωπική του ζωή, αλλά δε θα μας το επιβάλει κανείς. Δε θα περάσετε αυτό που θέλετε, ως φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Μία μερίδα που είναι δημοσιογράφοι στα πρωινάδικα και έχουν γεμίσει αυτό τον χώρο, δε σημαίνει ότι είναι και αποδεκτοί σε όλη την κοινωνία και στη θρησκεία μας. Μην τρελαθούμε. Αν το παιδί μου ήταν ομοφυλόφιλος, θα το αγκάλιαζα φυσικά. Δε διαχωρίζω με φύλα το παιδί μου. Δε μπορώ να μην το αγκαλιάσω. Δεν επιλέγω τις παρέες μου με βάση την ομοφυλοφιλία. Δε με ενοχλεί. Άλλο αυτό και άλλο ότι αυτό είναι το σωστό. Δεν είναι. Να το ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχει απόπειρα επιβολής. Είστε μέρος της κοινωνίας, σας σεβόμαστε, αλλά μέχρι εκεί».

Reduce bounce rates