27 Ιουλίου, 2024

Snik για την συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν ήξερα ποιος είναι, εν τέλει είναι κάποιος πολιτικός»

«Δεν έχω ψηφίσει ποτέ» ανέφερε ο τράπερ

Έναν απολαυστικό διάλογο που έγινε viral είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Snik, όταν συναντήθηκαν σε δρόμο της Κηφισιάς. Ο τράπερ ανέφερε πως δεν ήξερε ποιος ήταν.

Το απόσπασμα από τη συνάντησή τους προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και μέσα σε λίγες ώρες, έγινε viral στο διαδίκτυο.

Ο Snik σχολίασε το εν λόγω βίντεο στο προσωπικό κανάλι επικοινωνίας του στο Instagram και το ηχητικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό, ο τράπερ ακούγεται να λέει: «Ακούστε λίγο… Έχει γίνει φουλ viral που πήγα και είδα έναν που περπάταγε… τον “Καψελάκη“. Δεν ήξερα ποιος είναι. Εν τέλει είναι κάποιος πολιτικός. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ αλήθεια λέω. Δεν τους ξέρω. Κοίτα αν κάνει καμιά χορηγία στο stream, μπορεί να τον μάθουμε».

@logopaignio_gr

Απάντηση στον χρήστη @logopaignio_gr #logopaignio_gr

♬ πρωτότυπος ήχος – Logopaignio gr

Viral η συνάντηση Snik – Κασσελάκη: «Ό,τι καλύτερο έχω δει» – «Κέντησαν» στο Twitter με το τυχαίο τετ α τετ των δύο ανδρών

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον γνωστό τράπερ Snik στην Κηφισιά.

Όπως φάνηκε από το βίντεο που δημοσίευσε η πρωινή εκπομπή του ANT1 «Πρωινό», οι δύο τους δε γνωρίζονταν. «Ποιος είσαι εσύ; Καλός φαίνεσαι», είπε ο Snik στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης φάνηκε και εκείνος να αγνοεί ποιος είναι ο Snik, με τους δημοσιογράφους να λένε: «Είναι ένας τράπερ» και τον ίδιο να προσθέτει: «Ο πιο γνωστός».

Όπως ήταν φυσικό η άγνοια του τράπερ για το «φαινόμενο Κασσελάκης» και η έκφραση απορίας στο βλέμμα του ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τους τουιτεράδες, οι οποίοι έδωσαν «πόνο» στα σχόλια και έκαναν αμέσως τον Snik trend.

 

 

Reduce bounce rates