19 Μαΐου, 2024

Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα χάπια αδυνατίσματος: «Πάνω στον πόνο σου, δεν διαβάζεις τις αντενδείξεις»

«Όταν γράφει μέσα στις οδηγίες ότι θα έχετε αυτοκτονικές τάσεις, είναι πολύ σοβαρό και αυτό δεν το έχω θίξει ακόμα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε ξανά για τα χάπια αδυνατίσματος, αναφέροντας πως «πάνω στον πόνο σου, δεν διαβάζεις τις αντενδείξεις».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, αυτό που είπα για τα πρωινά είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Αυτό είναι μια φιλοσοφία ολόκληρη. Δεν μπορεί δηλαδή να σηκώνεται ένας και να κάθονται οι δυο. Δεν λέω κάποιος να σηκωθεί όρθιος, δεν εννοούσα αυτό. Όλο το πράγμα να είναι φιλοσοφημένο όπου ουσιαστικά θα είναι ελάχιστη η ώρα που θα κάθονται».

«Ξεκίνησα μια καμπάνια για αυτή την ιστορία με τα χάπια γιατί μου έχουν στείλει περισσότερα από 2.500 μηνύματα στο Instagram. Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να διαβάσουν και να ξέρουν τι μπορεί να τους συμβεί. Σε κάποιους συμβαίνει αυτό, σε κάποιους δεν έχει συμβεί αυτό.

Πρέπει δηλαδή να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν ότι, αν κάτι πάει να γίνει στραβό, αλλάζει κάτι. Γιατί όταν γράφει μέσα στις οδηγίες ότι θα έχετε αυτοκτονικές τάσεις, είναι πολύ σοβαρό και αυτό δεν το έχω θίξει ακόμα».

Πως όμως θα το καταλάβεις όταν αυτό λειτουργεί σε σένα; Σου λειτουργεί, σε βοηθάει, σου έχει κόψει την πείνα άρα νιώθεις ότι σε βοηθάει αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι σου δημιουργούνται άλλα πράγματα. Καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό είναι; Θα φέρω να δείξω τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις, θα σοκαριστείτε. Απλά πάνω στον πόνο σου δεν τις διαβάζεις, τα παίρνεις γιατί θέλεις να το κάνεις. » πρόσθεσε, ακόμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR

Μετανιωμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Απατούσα! Υπήρξα αμαρτωλός. Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη σε κάποιες περιπτώσεις» (Video)

Σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera. Ο παρουσιαστής μίλησε για την απιστία και παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν υπήρξε αμαρτωλός κι έκανε λάθη που δεν θα ήθελε να επαναλάβει. Παράλληλα, για τη δική του μάχη με τα κιλά είχε μιλήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε: «Υπήρξα αμαρτωλός πάρα πολύ! Απατούσα. Έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες περιπτώσεις σχέσεων. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φύγει από τη σχέση ή τον γάμο τους, και δεν βρίσκουν το κουράγιο να το πουν ή περιμένουν να το πει ο άλλος. Δεν είναι ζωή αυτό, είναι μαρτύριο, το να φοβάσαι μην χτυπήσει το μήνυμα, μην χτυπήσει το τηλέφωνο. Ήθελα να πω ότι τα λάθη του παρελθόντος που έκανα, δεν θα ήθελα να τα επαναλάβω».

 

Reduce bounce rates