23 Ιουλίου, 2024

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη πέντε χρόνια από τη γυναικοκτονία της: «Πονάει η φρικτή δολοφονία σου, κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη»

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από τον ομαδικό βιασμό και τη γυναικοκτονία της Ελένης Τοπαλούδης στη Ρόδο.

Η βίαιη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας άφησε πίσω της μια καταρρακωμένη οικογένεια, που ακόμα και σήμερα επιζητά τη δικαίωση της μνήμης του παιδιού της. Παράλληλα, έθεσε εμφατικά στο προσκήνιο το ζήτημα της έμφυλης βίας στην Ελλάδα.

Η μητέρα της Κούλα Αρμουτίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, εξέφρασε την οδύνη της για την απώλεια της Ελένης.

«Σήμερα 28/11/2023, συμπληρώνονται 5 χρόνια από την άγρια δολοφονία σου. Πέντε χρόνια βασανιστικά και εφιαλτικά. Αυτή η καταραμένη ημερομηνία μου δωσε έναν σταυρό βαρύ και ασήκωτο. Πώς μπορώ να τον σηκώσω;αυτόν τον Σταυρό του Μαρτυρίου Δεν μπορώ κοριτσάκι μου όμορφο να τον αντέξω όλον αυτόν τον πόνο», έγραψε η μητέρα της Ελένης.

«Πονάει πολύ η φρικτή δολοφονία σου. Η κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Η απώλεια σου,μου έχει ξεσχίσει τα σωθικά. Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι. Μου τα αρπάξανε όλα, ο,τι είχα μέσα στην ψυχή μου.Τι είναι; Όλο αυτό που περνάω;», συμπλήρωσε.

Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό.Σήμερα 28/11/2023 ,συμπληρώνονται 5 χρόνια ,από την άγρια δολοφονία σου.Πέντε χρόνια…

Δημοσιεύτηκε από Koula Armoutidou στις Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

 

Reduce bounce rates