26 Απριλίου, 2024

«Βόμβα» από Ηλία Βρεττό: «Έχω πάει με τρεις γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο»

«Βόμβα» από Ηλία Βρεττό: «Έχω πάει με τρεις γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο»

Να του δώσουμε συγχαρητήρια;!

Κατά τη διάρκεια του εξομολογητηρίου ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τον καλεσμένο του Ηλία Βρεττό για τις ερωτικές του περιπτύξεις. Συγκεκριμενα τον ρώτησε αν έχει πάει μέσα στην ίδια μέρα με διαφορετική κοπέλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού

«Βόμβα» από Ηλία Βρεττό: «Έχω πάει με τρεις γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο»

Ο ίδιος με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Έχω κάνει με τρεις και δεν το λέω περιαυτολογώντας για αυτό το πράγμα. Κοίτα να δεις, όταν είμαι ερωτευμένος είμαι εκεί και δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Έχουν υπάρξει φορές που στο τελείωμα μιας σχέσης έχω υπάρξει άπιστος. Όταν, όμως, είμαι μόνος θέλω να ζήσω. Δεν υπάρχει μέτρο».

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Βρεττός διευκρίνισε ότι «στα 35 μου έχω καταλήξει ότι να μοιράζεις το κορμί σου σε διάφορα πρόσωπα είναι μεγάλη ψυχική φθορά και δεν είναι κάτι το οποίο σε γεμίζει ουσιαστικά. Έφτασα στο σημείο να σιχαθώ τον εαυτό μου από αυτό το πράγμα».

Αποκλειστικό: Τον χειροκροτούσε όλο το μαγαζί – Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Ηλία Βρεττού στο πάρτι πριν τον γάμο του

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τον Ηλία Βρεττό και την Αναστασία Δεληγιάννη μιας και σε λίγες ώρες θα ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Λίγο πριν τον γάμο του ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να κάνει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους του.

Ο γάμος του Ηλία Βρεττού θα πραγματοποιηθεί στην Κύμη, τον τόπο καταγωγής του και έτσι το πάρτι του έγινε σε πολύ γνωστό μαγαζί της περιοχής. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.