29 Απριλίου, 2024

«Βόμβα» από Άννα Βίσση: «Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου…»

«Βόμβα» από Άννα Βίσση: «Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου…»

«Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω…»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε πριν λίγες ημέρες η Άννα Βίσση στην εκπομπή «Τετ α τετ», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 29/10 στον ALPHA Κύπρου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως οι γυναίκες που ήταν με το Νίκο Καρβέλα, αλλά και οι άντρες που ήταν μαζί της παρεξηγούσαν τη σχέση τους.

Η ίδια μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, τον χωρισμό τους και την απόφαση της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα να επισκεφθεί κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ότι έχει υπάρξει «σε κακοποιητική σε σχέση και χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια».

«Έχω βιώσει ναι, ζήτησα βοήθεια και με βοήθησαν. Και ξέκοψα βέβαια» απάντησε συγκεκριμένα στον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος και της πήρε τη συνέντευξη.

Ο χωρισμός με τον Νίκο Καρβέλα

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας συμπορεύονται στη ζωή ακόμη και μετά τον χωρισμό τους αφού διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Το θρυλικό δίδυμο της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας συνεργάστηκε ξανά φέτος με αφορμή τις επετειακές συναυλίες σε Αθήνα, Κύπρο και Θεσσαλονίκη για τα 50 χρόνια καριέρας της τραγουδίστριας.

«Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές», είπε η Άννα Βίσση στον Τάσο Τρύφωνος.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Άννα Βίσση αποκάλυψε: «Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος».