29 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Καρράς: Mε λευκά μαλλιά και μούσια – Αγνώριστος ο τραγουδιστής μετά το χειρουργείο

Βασίλης Καρράς: Mε λευκά μαλλιά και μούσια – Αγνώριστος ο τραγουδιστής μετά το χειρουργείο

Δείτε τον στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύτηκε πριν λίγο καιρό ο Βασίλης Καρράς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στην πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτειά του, ο Βασίλης Καρράς πήγε σε ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά για να απολαύσει πιάτα με θαλασσινά και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο τραγουδιστής ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένος αλλά ευδιάθετος. Με λευκά μαλλιά και μούσια, αρχικά πέρασε απαρατήρητος από τους πελάτες αλλά στη συνέχεια τον κατάλαβαν από τη βαριά χαρακτηριστική φωνή του. Αρκετοί έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και εκείνος πάντα χαμογελαστός και ευγενικός τους καλοδέχτηκε

Δείτε τη φωτογραφία που έβγαλε με τον ιδιοκτήτη

Το χειρουργείο στη Θεσσαλονίκη

Όπως έγινε γνωστό στις αρχές Νοεμβρίου, ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Το χειρουργείο είχε προγραμματιστεί, σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, πριν από περίπου ένα μήνα και μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Βασίλης Καρράς ακύρωσε τη συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Τον περασμένο Μάρτιο ο τραγουδιστής είχε ακόμη μία περιπέτεια με την υγεία του, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη, σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Έτσι, ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και προκάλεσε αμείωτο κέφι σε άλλη μία εξαιρετική εμφάνισή του μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριο.