25 Ιουνίου, 2024

TyC Sports: “Ο Μέσι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021”

Στην Μπαρτσελόνα θα μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του – το καλοκαίρι του 2021 – ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TyC Sports.

Το αργεντίνικο δίκτυο είχε αποκαλύψει το έγγραφο αίτημα του Αργεντινού με burofax στις 25 Αυγούστου για να αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αργεντίνικου δικτύου ο pulga άλλαξε στάση καθώς δεν θέλει να αποχωρήσει εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την ομάδα που συνέδεσε την ποδοσφαιρική του ζωή.

Ο Λιονέλ Μέσι μέσω γραπτής δήλωσης του πατέρα και εκπροσώπου του, Χόρχε, επιτέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/9) στη La Liga, την κατηγόρησε για “εμφανή μεροληψία” υπέρ των μπλαουγκράνα, θεωρώντας ότι ο Χαβιέρ Τέμπας (πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος) έκανε ξεκάθαρο λάθος όταν ανακοίνωσε ότι είναι σε ισχύ η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ.

Η La Liga απάντησε ότι η ρήτρα ισχύει, επιμένοντας στην ανακοίνωση της 30ής Αυγούστου. Σε περίπτωση του το ρεπορτάζ του TyC Sports επιβεβαιωθεί θα μιλάμε για ανατροπή. Τις τελευταίες ώρες πλήθος δημοσιευμάτων σε Ισπανία και Αργεντινή έκαναν εκτενή αναφορά στις δεύτερες σκέψεις του Αργεντινού.

sport24

Reduce bounce rates