28 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε μέσω γραπτής δήλωσης πως αποχωρεί από την Ξάνθη, την οποία υπηρέτησε -από διαφορετικά πόστα- για 25 χρόνια.

Τον επίλογο στη μακρά πορεία του ως μέλος της Ξάνθης έβαλε ο Γιάννης Παπαδημητρίου το απόγευμα της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου. Μετά από 25 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, ως παίκτης και τεχνικός διευθυντής, αποχωρεί από τον ακριτικό σύλλογο.

Η γραπτή δήλωση του Γιάννη Παπαδημητρίου:

“Μετά από 25 χρόνια στη Ξάνθη και στην ομάδα μου ΑΟ Ξάνθη, με 10 από αυτά τα χρόνια στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ήρθε η στιγμή να κλείσει κι αυτός ο κύκλος. Το τέλος της συνεργασίας μου με τον Ξανθιώτικο Σύλλογο, ηταν μία ειλημμένη απόφαση, την οποία είχα γνωστοποιήσει στον κ. Πανόπουλο και στην Διοίκηση, τη στιγμή που έπρεπε και αρκετά πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Δυστυχώς φέτος, παρά το γεγονός ότι μέσα στα γήπεδα συγκεντρώσαμε 36 βαθμούς, η κατάληξη ήταν άδικη για την ομάδα, την Ιστορία της και την πόλη της Ξάνθης.

Ακόμα και η απόφαση γι’ αυτά τα μπαράζ, ήταν έξω από κάθε λογική, με βάση αυτά που κοινοποιούσαν οι αρχές ΕΠΟ και SUPERLEAGUE προς την ομάδα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους:

Κ. Χρ. Πανόπουλο. Ήταν τιμή μου που δούλεψα δίπλα σε αυτον τον άνθρωπο. Τον ευχαριστώ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξε σε εμένα. Ενας ηγέτης που στάθηκε δίπλα μας με ήθος, αξιοπρέπεια, αδιαπραγμάτευτες αρχές, αξιοπιστία και φερεγγυότητα ως την τελευταία μέρα.

Τον κ. Π. Συγγελίδη. Αν και δεν ήταν στο προσκήνιο, στήριξε όλο αυτό το οικοδόμημα όπως αυτός ξέρει.

Την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τους κ. Επιτρόπου και Πιαλόγλου, που με την καθημερινή συνεργασία, μας έδιναν λύσεις στα προβλήματα.

Τους προπονητές, ποδοσφαιριστές, προσωπικό που συνεργάστηκα 10 χρόνια. Χωρίς την δική τους καλή δουλειά δεν θα γινόταν τίποτα από αυτά που έγραψε η ιστορία της ομάδας τα 10 τελευταία χρόνια.

Τους φιλάθλους της ομάδας, οργανωμένους και μη, που με τη στήριξη και την κριτική τους, μας βοήθησαν να εξελισσόμαστε κάθε μέρα.

Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά της Ακαδημίας μας που αγωνίστηκαν και έδωσαν και την ψυχή τους στα μπαράζ για τη φανέλα που φόρεσαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα με την μεγάλη ομάδα.

Για το τέλος, αφήνω τις θερμές μου ευχές για “καλή επιτυχία” στον κ. Παπαδημητρίου και στους συνεργάτες του. Εύχομαι να συνεχίσει η καινούρια ιδιοκτησία να γράφει σελίδες, στην ήδη μεγάλη ιστορία της ομάδας”.

sport24