27 Απριλίου, 2024

Τρελαμένη η Άννα Βίσση: Στην αγκαλιά κούκλου ηθοποιού από την «Γη της Ελιάς»!

Τι τρέχει ανάμεσά τους

Τα τρυφερά τετ-α-τετ και οι αφιερώσεις

Αναμφισβήτητα είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Η Άννα Βίσση που μετράει 50 χρόνια παρουσίας στο τραγούδι και που υμνεί τον έρωτα, έχει βάλει σε πρώτη μοίρα εδώ και πολλά χρόνια την μουσική και έχει δηλώσει για την δική της ερωτική ζωή: «Δεν με ενδιαφέρει ο έρωτας σε αυτή την φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει. Ποτέ δεν με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δεν με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη» έχει αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες μέρες πριν, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και πολλές απορίες σε όλους όσοι την είδαν, καθώς εκείνη ήταν μαζί με γνωστό νεαρό πρωταγωνιστή και έλαμπε από ευτυχία… Ποιος ήταν δίπλα στην Άννα Βίσση; Ο Βασίλης Μίχας, που απολαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά στην τηλεόραση, στον ρόλο του Χρήστου στην “Γη της ελιάς” και που έχει γίνει “το μήλον της έριδος” ανάμεσα σε δυο γυναίκες, την Αριάδνη και την Αφροδίτη, φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει μπει και μια τρίτη γυναίκα στη ζωή του και αυτή δεν είναι άλλη από την Άννα

Βασίλης Μίχας: Γιατί φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την Βίσση

Λάμπουν και οι δυο από ευτυχία, εκείνη στην φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: “Backstage with a special guest” και τότε άρχισαν να γεννιώνται τα ερωτήματα: “τι τρέχει ανάμεσά τους;”

Άννα Βίσση Βασίλης Μίχας

Η Άννα Βίσση και ο Βασίλης Μίχας γνωρίστηκαν στο videoclip του τελευταίου της τραγουδιού “Λεκές”, όπου αυτός είναι το αντικείμενο του πόθου της και έχουν μαζί πολλές ερωτικές σκηνές. Οι δυο τους έκτοτε έγιναν πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα κάνουν το τελευταίο διάστημα πολύ παρέα. Κάποιοι λένε μάλιστα ότι έχουν γίνει πράγματι αυτοκόλλητοι, καθώς έχουν ανακαλύψει να έχουν και άλλα κοινά πράγματα που τους ενώνουν.

Ο ηθοποιός όποτε είναι ελεύθερος από τα γυρίσματα του καθημερινού σήριαλ του Mega και έρχεται στην Ελλάδα από την Κύπρο, δεν παραλείπει να δει την αγαπημένη του τραγουδίστρια που πάνω από όλα θαυμάζει σαν προσωπικότητα, σαν άνθρωπο και φυσικά σαν γυναίκα….Αρκετές φορές μάλιστα έχει βρεθεί στο “Hotel Ερμού” όπου εμφανίζεται εκείνη για να την απολαύσει στο πρόγραμμά της και εκείνη με την σειρά της κάθε φορά του αφιερώνει το τραγούδι τους.

Ο Βασίλης Μίχας πέρα από το υποκριτικό του ταλέντο έχει δουλέψει στο παρελθόν και σαν μοντέλο. Στο παρελθόν είχε βρεθεί καλεσμένος στο Night out του Θεοχάρη Ιωαννίδη και είχε μιλήσει για την πορεία και την καταγωγή του. Συγκεκριμένα είχε πει ότι έχει κληρονομήσει από την Αλβανία, από όπου κατάγεται η μητέρα του την εργατικότητα και έχει πει συγκεκριμένα:

«Έχω κληρονομήσει την εργατικότητα των Αλβανών, σαν λαό τον θαυμάζω πάρα πολύ. Έχουν μια ταπεινότητα στη δουλειά και αυτό είναι ωραία κληρονομιά. Η Ελλάδα είναι ευλογημένο μέρος και όσο διαβάζω και μαθαίνω, νιώθω όλο και πιο τυχερός γιατί έχω δει και βιώσει πολλά. Παίζει ρόλο και η περιοχή που μεγάλωσα και κάποια κουτάκια πρέπει να σπάνε»