16 Απριλίου, 2024

Τραϊάνα Ανανία: Καταγγελίες φωτιά, καίει οικογενειάρχες – «Θα κλείσουν σπίτια» [video]

Τι κατήγγειλε η γνωστή ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία για παρενοχλήσεις από οικογενειάρχες ηθοποιούς και σκηνοθέτες;

Για τις πρόσφατες καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις μίλησε η Τραϊάνα Ανανία, προαναγγέλλοντας μάλιστα και δική της παρέμβαση.

Η νεαρή ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία, που τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο σίριαλ «Παρουσιάστε», μίλησε στη Realnews και δήλωσε πως «όταν ασχοληθώ πιο σοβαρά με το θέμα μου, θα κλείσουν σπίτια.

Γιατί ουκ ολίγα έχουν συμβεί. Ήταν κάτι που όλος ο καλλιτεχνικός χώρος γνώριζε, αλλά κανείς δεν είχε το κουράγιο να το πει».

«Καίει» οικογενειάρχες! Η Τραϊάνα Ανανία έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Real News, με αφορμή το ντόμινο των καταγγελιών, για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο.

Η ηθοποιός που συμπαραστέκεται στη Σοφία Μπεκατώρου μετά την εξομολόγηση για τα όσα βίωσε, αποκάλυψε πως έχει βρεθεί και εκείνη σε παρόμοια κατάσταση.

«Όταν ασχοληθώ πιο σοβαρά με το θέμα μου, θα κλείσουν σπίτια, γιατί ουκ ολίγα έχουν συμβεί» λέει η Τραϊάνα Ανανία και συνεχίζει:

«Ήταν κάτι που όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος το γνώριζε αλλά κανείς δεν είχε το κουράγιο να το πει.

Είμαι υπερ της Σοφίας και οποιουδήποτε αποφασίσει να μιλήσει για οποιαδήποτε μορφή βίας».

Γεννήθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό.

Το 2007, έχοντας τελειώσει το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έξι μήνες μετά ξεκίνησε σπουδές υποκριτικής στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου με σκοπό να γίνει ηθοποιός.

Το 2011, η Τραϊάνα Ανανία αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην υποκριτική, έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο στην παράσταση «Amadeus» στο Θέατρο Βρετάνια την περίοδο 2011-2012 σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Ακολούθησε η παράσταση “Οθελλος” σε σκηνοθεσία Γιώργος Κιμούλης- Κωσταντίνος Μαρκουλάκης κι άλλες θεατρικές δουλειές ενώ το 2013 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Ελεύθερη Βούληση».

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με το ρόλο της Ίρις Σαράφη στον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Οι Συμμαθητές».

Τραϊάνα Ανανία συνέντευξη

Μετά το ρόλο στους «Συμμαθητές» ξεκίνησε ζωντανές εμφανίσεις ως τραγουδίστρια σε διάφορα μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα. Το 2018, κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα δικά της κομμάτια μέσω του καναλιού της στο youtube.

Το καλοκαίρι του 2018 έγινε γνωστή η συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του reality επιβίωσης «Nomads».

Το 2019 ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο North Stage μαζί με τους Αντύπα, Αγγελική Ηλιάδη και Χριστίνα Κολέτσα.

Τον Μάιο του ίδιου έτους έγινε γνωστό πως θα πρωταγωνιστήσει στην κωμική σειρά του Alpha TV «Κρατάς Μυστικό;».

Εκεί τη σεζόν 2019-2020, η Τραϊάνα Ανανία υποδύθηκε την ρομαντική και επιπόλαιη αεροσυνοδό Λίζα Ντάνου παίζοντας μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Μελέτη Ηλία, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και άλλους.