19 Απριλίου, 2024

Τον κοιτούσαν όλοι στη Μύκονο – Ο Θέμης Κανέλλος του Big Brother με μίνι ροζ φούστα και μπικίνι

Τον κοιτούσαν όλοι στη Μύκονο – Ο Θέμης Κανέλλος του Big Brother με μίνι ροζ φούστα και μπικίνι

Το ευρύ κοινό γνώρισε τον Θέμη Κανέλλο μέσα από την συμμετοχή του στο Big Brother όπου μπορεί στην αρχή να “κέντρισε” τα βλέμματα τόσο των συμπαικτών του όσο και των τηλεθεατών λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης ωστόσο τον είδαμε να μένει σχεδόν μέχρι το τέλος του ριάλιτι. Μάλιστα, μέσα στο παιχνίδι είχε συζητηθεί πολύ για τις εμφανίσεις του, αλλά και για τη “σχέση” του με συμπαίκτη.

Μπορεί να μην κέρδισε, βέβαια παραμένει αρκετά ενεργός στα social media καθώς πέρα από το κανάλι του στο youtube δημοσιεύει αρκετό υλικό και στο instagram όπου έχει χιλιάδες ακόλουθους. Κατά βάση το κοινό του τον γνωρίζει ως «Themicorn» όπου έχει δημιουργήσει την δική του ταυτότητα μιας και η κάθε του εμφάνιση είναι αρκετά ιδιαίτερη.

Αυτή τη φορά ο ίδιος έκανε μια νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου κατάφερε να αποσπάσει δεκάδες αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, πόζαρε στον φακό του κινητού του στην Μύκονο με μια μίνι φούστα και το πάνω μέρος του μπικίνι.

Η ανάρτηση του Θέμη Κανέλλου

 

μη Κανέλλου

H απάντηση του Θέμη Κανέλλου για την αλλαγή φύλου – Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Θέμης Κανέλλος μπορεί για πολλά χρόνια να διατηρούσε το δικό του κανάλι στο Youtube, ωστόσο, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother.

Μετά το τέλος του Μεγάλου Αδερφού, ο Θέμης είδε μεγάλη δημοτικότητα και πλέον εκτός του make up, ασχολείται και με το Instagram αλλά και το Tik Tok. Στις δυο αυτές διαδικτυακές πλατφόρμες, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Στο Tik Tok λοιπόν, φαίνεται πως πολλοί χρήστες τον ρωτάνε συνεχώς γιατί δεν κάνει αλλαγή φύλου, αφού έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητα του. Ο Θέμης λοιπόν, δεν δίστασε να απαντήσει.

Η απάντηση του Θέμη Κανέλλου για την αλλαγή φύλου

Στο προφίλ του, δημοσίευσε ένα βίντεο που τα λέει όλα!

Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.