21 Απριλίου, 2024

Τον χτύπησε κεραυνός και σώθηκε χάρη στο… πέος του

Πώς σώθηκε από το πέος του άνθρωπος ύστερα από χτύπημα κεραυνού;

Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν κεραυνό και ένα… πέος.

Μια απίστευτη ιστορία και μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εξήγηση υπάρχει για τον λόγο για τον οποίο σώθηκε ενας 41χρονος Κροάτης όταν χτυπήθηκε από κεραυνό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς αυτό που γλίτωσε τον Ζόραν Γιούρκοβιτς από τον θάνατο ήταν το… πέος του.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος έκανε ποδήλατο και άκουγε μουσική με ακουστικά όταν ξαφνικά ξέσπασε μια άγρια μπόρα κοντά στο χωριό Πετρόβκι.

«Είδα μαύρα σύννεφα και αστραπές στον ουρανό ενώ άκουσα και τις βροντές. Προσπάθησα να κάνω πετάλι πιο γρήγορα αλλά δεν τα κατάφερα» περιέγραψε τις συνθήκες ο Γιούρκοβιτς.

Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι το… θαύμα συνέβη επειδή ο 41χρονος φορούσε πλαστικές μπότες που δεν επέτρεψαν στο ηλεκτρικό φορτίο να διοχετευθεί στη Γη από τα πόδια του.

Επειδή όμως φορούσε ακουστικά οι γιατροί λένε ότι μέσω του καλωδίου το φορτίο έφτασε στα γεννητικά του όργανα και βέβαια στο… πέος του καθώς στη μέση του φορούσε ένα κλιπ και από εκεί στο έδαφος χωρίς να καούν τα εσωτερικά του όργανα.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν σοκαρισμένοι απο το θέαμα που αντίκρισαν.

«Είδαμε τον άνδρα στο έδαφος μέσα στη βροχή ενώ έβγαιναν καπνοί. Το ποδήλατό του ήταν δίπλα του. Τον πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί δήλωσαν έκπληκτοι που επέζησε περιγράφοντας μας την απίστευτη αυτή εκδοχή».