24 Απριλίου, 2024

Αγνώριστη η Μαρίνα Πατούλη: Αντιδράσεις για φίλτρα, ηλικία – «Σαν να βλέπω την Καινούργιου»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη στα social media, λόγω της έντονης επεξεργασίας που έχει υποστεί.

Συγκεκριμένα, ένα στιγμιότυπο που ανάρτησε η ίδια η Μαρίνα Πατούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη δείχνει σε βραδινή της έξοδο, έχει σχολιαστεί εντονα.

Τα φίλτρα που έχει χρησιμοποιήσει η Μαρίνας Πατούλη είναι η αιτία. Φαίνεται πως χρησιμοποίησε πολλά, με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να μοιάζει αγνώριστο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρίνας Πατούλη έγραψε: «Αν θέλεις να πετάξεις, πρέπει να εγκαταλείψεις ό,τι σε βαραίνει…».

Ποια είναι η πραγματική ηλικία της Μαρίνας Πατούλη

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Πατούλη είναι σήμερα 56 χρονών, αλλά η ηλικία της στις φωτογραφίες μοιάζει να είναι κάτω από 30.

Τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση ήταν πολλά, με τα περισσότερα εκ των οποίων να είναι αρνητικά. Το κοινό της Μαρίνας Πατούλη φρόντισε να τη συμβουλεύσει να μην «πειράζει» τόσο τις φωτογραφίες της.

Κάποια από αυτά έγραφαν: «Κόψε λίγο τα φίλτρα», «το τερμάτισες με τα φίλτρα 😂😂😂», «εγώ νόμιζα πως έβλεπα την Καινούργιου» κλπ.

Δείτε τα σχόλια: