2 Μαΐου, 2024

Τόλης Βοσκόπουλος – Αντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση με τη 19χρονη κόρη τους στο εορταστικό τραπέζι

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου σε κάθε ευκαιρία εκφράζουν την αδυναμία που έχουν στη 19χρονη κόρη τους, Μαρία

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με τη 19χρονη κόρη τους. Το ζευγάρι σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την αδυναμία που έχει στη Μαρία, η οποία φαίνεται να κληρονόμησε την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών της και πρόσφατα συμμετείχε στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» του Πέτρου Φιλιππίδη στην ΕΡΤ.

Η Άντζελα Γκερέκου, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Χρόνια πολλά με υγεία και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας! Και του χρόνου ελεύθεροι!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1936 στον Πειραιά (Κοκκινιά). Είναι το δωδέκατο παιδί της οικογένειας Βοσκόπουλου, συνολικά έχει έντεκα αδελφές. Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι «Βήμα βήμα» του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Λυκούργου Μαρκέα. Η καθιέρωσή του στο πεντάγραμμο ήρθε με την «Αγωνία» τη σημαδιακή χρονιά του 1968 (σύνθεση Γιώργου Ζαμπέτα) που μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις, ένα άπιαστο νούμερο για εκείνη την εποχή.

Σε όλα τα χρόνια της ζωής του, ο λαϊκός τραγουδιστής έχει κάνει τέσσερις γάμους. Με την Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν το 1996 στο δημαρχείο της Κέρκυρας. Όλοι τότε μιλούσαν για τον γάμο της χρονιάς. Κουμπάροι ήταν ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ και επιχειρηματίας Στέργιος Βρούσγος, ενώ παρόντες ήταν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και ο Σάκης Ρουβάς με τον Ηλία Ψινάκη.