26 Απριλίου, 2024

Το νέο βίντεο κλιπ από τον μουσικό παραγωγό του Netflix γυρίστηκε στη Κάρυστο με άρωμα “Γαλάζια Λίμνη”. Δείτε το!

Το νέο βίντεο κλιπ από τον μουσικό παραγωγό του Netflix γυρίστηκε στη Κάρυστο με άρωμα “Γαλάζια Λίμνη”

 

Κι όταν λέμε “Νέο” κυριολεκτικά εννοούμε “Νέο” καθώς ένα περσινό βίντεο που γυρίστηκε, τελευταία στιγμή ο Χαμαιλέοντας της ποπ το ακύρωσε  αλλάζοντας τα σχέδιά του να το κυκλοφορήσει, καθώς ο ίδιος αποφάσισε πως έπρεπε να χάσει πάνω από δέκα κιλά ώστε να μπει στο “πετσί του ρόλου” για τις ανάγκες του έφηβου, κι έτσι φέτος, φανερά αδυνατισμένος, το αποτέλεσμά ήταν αυτό που ο ίδιος  επιθυμούσε.
Εμπνευσμένο λοιπόν από την περιβόητη ταινία “Γαλάζια Λίμνη” που μας μάγεψε με τον εφηβικό ρομαντισμό στις εξωτικές παραλίες, ( Κάτι που νοσταλγούμε τα καλοκαίρια μερικοί από εμάς), ο Σαράντης Κρεμιζάκης επισκέφθηκε την όμορφη Κάρυστο για τις ανάγκες του νέου τραγουδιού, και το αποτέλεσμα είναι αισθητικά ρομαντικό!

Σαράντης Κρεμιζάκης

Ο τίτλος του τραγουδιού “The Sun Shines Again” από τον διάσημο μουσικό  παραγωγό της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix, που μας συστήνεται  με το ψευδώνυμο CisumMai λόγω του κρυφού συμβολαίου. Ένα καλοκαιρινό τραγούδι, που όλους μας ταξιδεύει σε χαβανέζικους ρυθμούς και για όσους δεν θυμούνται,  είναι το δεύτερο τραγούδι που συνεργάζονται, καθώς το πρώτο με τίτλο “I Dont Care” σε ντουέτο με έναν φυλακόβιο ράπερ, έκανε πάνω από 207.000 streams στο #SoundCloud μέσα στο πρώτο μήνα!
Κάτι άλλο που κάνεις δε ξέρει είναι ότι αυτό το τραγούδι γράφτηκε με σκοπό να περάσει ο καλλιτέχνης ένα κρυφό μήνυμα, άλλωστε αυτό συνηθίζει να  κάνει με τα τραγούδια του τον τελευταίο καιρό. Περνώντας λοιπόν στην απέναντι όχθη, σε μια εποχή που τα σημερινά τραγούδια μιλούν για ναρκωτικά, πορνεία και λεφτά, ο ίδιος λέει ” Όταν αισθανθείς την απόγνωση στο πετσί σου, να θυμάσαι πως.. 《ο Ήλιος ξαναλάμπει》 μας αναφέρει, που θα φωτίζει να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα και δύσκολες αντιμετωπίζεις…”
Κι αφού λοιπόν η λύπη χάνεται στις ακτίνες του Ήλιου, απολαύστε την νέα μεγάλη  επιτυχία του καλοκαιριού που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές μέσα στις πρωτες ώρες. Κυκλοφορεί από την δισκογραφίκη εταιρεία Maa Records.