26 Απριλίου, 2024

Το Κάτι Καλύτερο είναι εδώ, ακόμα και με καραντίνα

Το myblu κατάφερε να τηρήσει την υπόσχεσή του για Κάτι Καλύτερο, σε όλους τους τομείς και κατέκτησε μέσα σε ένα χρόνο την κορυφή.

Δεν μασάμε, δεν πτοούμαστε, δεν μας παίρνει από κάτω. Το έχουμε ξαναζήσει, και είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε κάνει τα κουμάντα μας, έχουμε (ξανα)θέσει τους στόχους μας και είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας.

Το ότι ξαναγυρνάμε στα sms, δεν σημαίνει βέβαια ότι σταματάει και η απόλαυση. Γιατί, εκτός από την κρυμμένη πειθαρχία που είχαμε μέσα μας, έχουμε ανακαλύψει και τη χαρά του myblu! Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που έκανε την εμφάνισή του μόλις το περασμένο φθινόπωρο και  κατάφερε να κερδίσει τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών μέσα σε ένα χρόνο. Και αυτό, γιατί έκανε την υπόσχεσή του για Κάτι Καλύτερο, πραγματικότητα.

Το να εμφανίζεσαι πρώτη φορά και να καταφέρνεις να κατακτάς την κορυφή της ελληνικής αγοράς, μέσα σε ένα χρόνο, δεν είναι εύκολο. Οι καταναλωτές είναι απαιτητικοί και πολλές φορές επιφυλακτικοί. Θα το ξέρεις, άλλωστε, και από τη δική σου εμπειρία. Τελικά, τι είναι αυτό που κερδίζει τον ενήλικο ατμιστή; H καινοτομία, η ποιότητα, η αίσθηση της ασφάλειας, το design, η γεύση; «Όλα αυτά μαζί», θα απαντήσεις. Και θα έχεις δίκιο.

Το myblu κατάφερε να τηρήσει την υπόσχεσή του για Κάτι Καλύτερο, σε όλους τους τομείς. Όπως, στις εύχρηστες προγεμισμένες κάψουλες σε 8 απολαυστικές γεύσεις και 3 επίπεδα νικοτίνης: Menthol 1,6% με γεύση μέντα, Mango Apricot 1,6% με γεύση μάνγκο-βερίκοκο, Strawberry Mint 1,6% με γεύση φράουλα-μέντα, Tobacco 1,6% ή 0,8%, με γεύση καπνού, Tobacco Vanilla 0,8% με γεύση βανίλια, Blue Ice 0,8% για αίσθηση δροσιάς και Blue Ice 0% με μηδέν νικοτίνη.

Το myblu κατάφερε να τηρήσει την υπόσχεσή του για Κάτι Καλύτερο, σε όλους τους τομείς.

Δεν είναι, όμως, μόνο η ευκολία στη χρήση και οι πολλές γεύσεις που κάνουν τη διαφορά. Είναι η ταχύτητα με την οποία φορτίζει η συσκευή σου (σε μόλις 30 λεπτά για ένα μέσο ατμιστή), το πρακτικό της design, τα έντονα χρώματά της. Και φυσικά, η ασφάλεια που νιώθεις όταν ξέρεις ότι το myblu δημιουργήθηκε από μια δυνατή ομάδα από εξειδικευμένους επιστήμονες στη Μ. Βρετανία, η οποία αφιέρωσε πολλούς μήνες σε έρευνες και δοκιμές. Ανώτερη ποιότητα, με αποδείξεις.

Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα κάνεις ένα απλό κλικ και θα βάλεις την αγαπημένη σου κάψουλα στο κόκκινο μεταλλιζέ myblu σου, θα ξέρεις ότι κρατάς στα χέρια σου ό,τι πιο σύγχρονο σε ηλεκτρονικό τσιγάρο.