27 Απριλίου, 2024

Το κατάστημα που προάγει την αρμονική, συντροφική και χαρούμενη συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων.

Το κατάστημα που προάγει την αρμονική, συντροφική και χαρούμενη συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων.

Πρόσφατα, όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει περισσότερο την έκταση της σχέσης μας με τα ζώα, την ανάγκη για συντροφιά, φροντίδα και αγάπη και τη δική μας. Πολλά άτομα πιστεύουν ότι η επιθυμία να αγαπηθούν και να μοιραστούν την αγάπη τους με ένα κατοικίδιο ικανοποιείται πλήρως με τη βοήθεια ενός κατοικίδιου. Η συντροφιά που είναι αξιόπιστη και αλτρουιστική είναι ο πιο αβίαστος τρόπος για να εκφράσουν την αγάπη τους, μια αγάπη που είναι δύσκολο να βρεθεί στη ζωή και όλοι οι ιδιοκτήτες και οι φροντιστές το καταλαβαίνουν καλά.

Σκοπός του Pet Project, είναι να προάγει την αρμονική, συντροφική και χαρούμενη συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων, μέσα από την ανάπτυξη θετικών και σημαντικών σχέσεων μεταξύ τους. Προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλές και λύσεις σχετικά με τις ανησυχίες των αγαπημένων συντρόφων σας και τον τρόπο συμβίωσης μαζί τους και είναι πάντα δίπλα σας στην πράξη.

Στα ράφια του, θα βρείτε υπέροχα, βιολογικά τρόφιμα και αξεσουάρ από τις πιο διάσημες μάρκες, όλα επιλεγμένα στο πλαίσιο μιας σωστής, ισορροπημένης διατροφής, καθώς και μια τεράστια γκάμα συμπληρωματικών ειδών, τα οποία είναι επίσης αφιερωμένα τόσο σε σκύλους όσο και σε γάτες. Η ιδιοκτήτρια, κυρία Nadiya Tur, επέλεξε να αφοσιωθεί στα ζωάκια.

Στο κατάστημα που βρίσκεται στη Γεωργίου Δέλλιου 4 στην Παλαιά Φώκαια, θα βρείτε επίσης ποικιλία από όμορφες ταυτότητες για την τετράποδο συντροφιά σας, προϊόντα ομορφιάς και τα πιο…λαχταριστά σνακ.

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε και να γνωριστούμε από κοντά το τηλέφωνο μας για οποιαδήποτε πληροφορία είναι 229 19 36 606.