Την έχει πιάσει τρέλα… με τον Τσερέλα: Πιο λαμπερή από ποτέ η Αθηνά Οικονομάκου έχει «ρίξει» το Instagram με το μεγάλο της έρωτα (photos)

Ο έρωτάς τους τέλος δεν έχει!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα δείχνουν να περνούν ένα «φλογερό» ειδύλλιο, με την ηθοποιό και επιχειρηματία να το… φωνάζει σε κάθε ευκαιρία και να μην κρύβει τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και φροντίζουν να είναι συνέχεια μαζί, όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Η όμορφη ηθοποιός, είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και τη ζωή της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η νέα ανάρτηση… γεμάτη έρωτα για Οικονομάκου και Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου, πόσταρε, το βραδάκι της Τρίτης 30 Ιουλίου, νέες φωτογραφίες με τον Μπρούνο Τσερέλα, από την Ίμπιζα, στις οποίες τους είδαμε να ποζάρουν ευτυχισμένοι πάνω σε ένα ταχύπλοο, ενώ νωρίτερα είχαν βρεθεί μαζί σε ένα υπέροχο πάρτι για τα γενέθλιά του.

«Instagram Vs Reality», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η ηθοποιός. Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια δεν άργησαν να έρθουν… βροχηδόν για το ζευγάρι στα social media.

 

Exit mobile version