Νίκος Αναδιώτης: «Θα ήθελα τα παιδιά στα σχολεία να φοράνε μαθητική στολή, δεν είναι ωραία εικόνα 13χρονες με κοντά μπλουζάκια»

«Ο άνθρωπος γεννήθηκε με δύο φύλα και δεν αποδέχομαι περισσότερο αριθμό από αυτό»

Από Εύη Κουρίδου

Μια συνέντευξη με την ιδιότητα πλέον του Ευρωβουλευτή παραχώρησε ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Μεταξύ άλλων, απάντησε για τη νέα ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του μετά την εκλογή του στην Ευρωβουλή ενώ έκανε τοποθετήσεις που εμπίπτουν σε θέματα της κοινωνίας.

«Μας πέρασε από το μυαλό με τη σύζυγό μου να πάμε όλοι μαζί στις Βρυξέλλες, αλλά αποφασίσαμε από κοινού με τη Βασιλική ότι τα προτερήματα που θέλουμε να έχουμε σαν ζωή και σαν οικογένεια είναι στο Αίγιο. Θα ξεκινήσουμε έτσι κι έχει ο Θεός», ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης και αποκάλυψε την αντίδραση της συζύγου του όταν της είπε για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές.

«Η αμοιβή μου ως Ευρωβουλευτής είναι παραπάνω από του μέσου Έλληνα. Δε θα αλλάξουμε τρόπο ζωής σαν οικογένεια, γιατί σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Ρώτησα τη σύζυγό μου αν θα πάμε τα παιδιά μας σε ιδιωτικό σχολείο και ήταν αρνητική. Θα ήταν δύσκολο για τα παιδιά να διαχειριστούν μία αλλαγή ξανά στη ζωή τους. Δηλαδή να ανέβουμε επίπεδο βιοτικό και μετά ξαφνικά να γυρίσουμε πάλι πίσω», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Νίκος Αναδιώτης.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νίκος Αναδιώτης σημείωσε: «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα του μέσου Έλληνα. Δε νομίζω να έχει ασχοληθεί με τις τιμές στα σούπερ μάρκετ».

«Δέχομαι κριτική όταν λέω ότι δεν αποδέχομαι το τρίτο φύλο. Ο άνθρωπος γεννήθηκε με δύο φύλα και δεν αποδέχομαι περισσότερο αριθμό από αυτό. Είναι πολύ σπουδαίο και πρέπει να το υπερασπιστούμε αυτό. Θα έλεγα, επίσης, ότι τα παιδιά στο σχολείο θα ήθελα να έχουν ίδια αμφίεση. Δε νομίζω ότι είναι ωραία εικόνα να βλέπουμε 13χρονα κορίτσια με κοντά μπλουζάκια, μία αμφίεση που δεν ταιριάζει στην ηλικία τους. Απορώ πώς δεν κρυώνουν. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμη η κοινωνία να δεχτεί για τα παιδιά να φορούν μαθητική στολή… Θα ήταν σε όλους διακριτή η ηλικία του κοριτσιού», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Αναδιώτης.

Όι Πράξεις να είναι αρεστές στο θεό και όχι στους ανθρώπους #shorts #orthodox #ερτ

Exit mobile version