19 Απριλίου, 2024

Τι τρέχει με Σχίζα – Παναγιώταρου

Τι τρέχει με Σχίζα – Παναγιώταρου

Κρίση στη σχέση τους!

Μπορεί να έφυγε από το «All Star Survivor» εμμέσως για χάρη της, μετά τις… τορπίλες της Ελευθερίας Ελευθερίου, όμως, καταπώς φαίνεται, η σχέση του περσινού νικητή του ριάλιτι επιβίωσης Στάθη Σχίζα και της Barbie της TV Αλεξάνδρας Παναγιώταρου περνά κρίση!

 

Μετά την απόφαση του Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Αγιο Δομίνικο, το ζευγάρι ταξίδεψε στο εξωτερικό, ωστόσο αυτή τη φορά δεν υιοθέτησε την προσφιλή του συνήθεια, που δεν είναι άλλη από το να ανεβάζει στα social media κοινές του φωτογραφίες!

Το… βεγγαλικό στην κρίση τους έσκασε το Πάσχα, όταν καθένας έκανε Ανάσταση με τη δική του οικογένεια, επιλέγοντας να μην ανταλλάξουν οι δυο τους το φιλί της Ανάστασης. Μάλιστα, σύμφωνα με το «OK!», ο Σχίζας παρέμεινε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ η Παναγιώταρου έκανε Ανάσταση στην Τρίπολη.

2535 STATHIS SXIZAS ALEXANDRA PANAGIOTAROY 2372022

«Οπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες, έτσι και στη δική τους περίπτωση δεν υπάρχει πάντα λιακάδα. Υπάρχει μεγάλη αγάπη και ισχυρό δέσιμο ανάμεσά τους, είναι μια γνωριμία που μετράει σχεδόν μια δεκαετία. Ακόμη και πριν πάει πέρσι ο Στάθης στο “Survivor” είχαν χωρίσει για λίγο, αλλά τα ξαναβρήκαν μόλις εκείνη έμαθε ότι θα έφευγε. Ο,τι και αν συμβεί στο μέλλον μεταξύ τους, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεράσει ο ένας τον άλλον» αποκάλυψε στο περιοδικό «OK!» φίλος του ζευγαριού που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις!