20 Απριλίου, 2024

«Λύγισε» φίλη του Γεωργούλη: «Είναι η πιο υστερόβουλη και κακόβουλη πράξη που έγινε εναντίον του»

georgoulis78055

«Λύγισε» φίλη του Γεωργούλη: «Είναι η πιο υστερόβουλη και κακόβουλη πράξη που έγινε εναντίον του»

«Είναι υπέροχος, τον αγαπάω πάρα πολύ, η αλήθεια θα λάμψει και όλο αυτό το κλίμα θα αντιστραφεί πολύ σύντομα»

Καλή φίλη του Αλέξη Γεωργούλη ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για όσα περνάει ο ηθοποιός μετά την καταγγελία εις βάρος του.

georgoulis78122

«Έχω στενοχωρηθεί απίστευτα πολύ. Είναι κάτι που δεν το πιστεύω ούτε για αστείο. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη που βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Το βάζω για ελάχιστους ανθρώπους. Είμαι διατεθειμένη να καταθέσω οπουδήποτε για τον Αλέξη, είμαι τόσο σίγουρη.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν πειράζει κουνούπι, όχι να κάνει αυτό το πράγμα σε γυναίκα. Πόσω μάλλον, πολύ πριν γίνει επώνυμος, οι γυναίκες ήταν ένα κομμάτι το οποίο δεν του έλειπε. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν να κυνηγήσει ή να παρακαλέσει ή να μπει σε μία τέτοια διαδικασία. Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά, μου φαίνεται παράξενος ο τρόπος που έγινε. Δηλαδή αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, θα το κάνεις στην κοπέλα που είναι η δικηγόρος της Ευρωβουλής στο εργασιακό της περιβάλλον.

georgoulis70216Τον πήρα τηλέφωνο όταν το έμαθα, θα τον στηρίξουμε κι εκείνον και τους δικούς του. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη, σαν να είμαι εγώ. (…) Είναι η πιο υστερόβουλη και κακόβουλη πράξη που θα μπορούσε να γίνει εναντίον του. Εγώ συγκινούμαι και στενοχωριέμαι για εκείνον, όχι γι’ αυτό που του συμβαίνει τώρα. Είναι υπέροχος, τον αγαπάω πάρα πολύ, η αλήθεια θα λάμψει και όλο αυτό το κλίμα θα αντιστραφεί πολύ σύντομα».