28 Απριλίου, 2024

Θρήνος για τον Σπύρο Τσεκούρα: «Εκοιμήθη, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρές επιπλοκές…»

«Βαρύ» πένθος για τον ηθοποιό

Δύσκολες στιγμές περνούν ο Σπύρος Τσεκούρας και η οικογένειά του, που «βυθίστηκαν» στο πένθος, εξαιτίας της απώλειας ενός πολύ σημαντικού προσώπου.

Ο ηθοποιός που έχουμε απολαύσει μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουμούρα» θρηνεί την απώλεια του πατέρα του που έφυγε από τη ζωή. Ο Σπύρος Τσεκούρας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook account του, στην οποία έγραφε για την απώλεια του πατέρα του από την επάρατη νόσο, με έναν αγαπημένο ηθοποιό επίσης προ ημερών να φεύγει από τη ζωή.

Η ανάρτηση του Σπύρου Τσεκούρα

«Ἐκοιμήθη χθες το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο σεμνός και αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς μας Γιάννης Τσεκουρας, καθώς αντιμετώπιζε πολυ σοβαρές επιπλοκές της επάρατης νοσου.

Αύριο Δευτέρα και ώρα 1.30μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβαρας, Δάφνης Αττικής , θα διεξαχθεί η εξόδιος ακολουθία του ταπεινού δούλου του Θεού Ιωάννου.

Αντί στεφάνων με επιθυμία του εκλιπόντος, η οικογένεια παρακαλεί να δωθουν τα χρήματα για τους σκοπούς της φιλόπτωχου του Ιερού Ναου Αγίας Βαρβαρας που εχει αναλάβει το σισητιο απόρων.

Σᾶς παρακαλῶ, ἀδελφοὶ καὶ φίλοι, μνημονεύετε τον δούλο τοῦ Θεοῦ Ιωάννη , στις προσευχες σας!

“ἐξαπέστειλεν ἐξ ὕψους καὶ ἔλαβέ με, προσελάβετό με ἐξ ὑδάτων πολλῶν..”

Καλὴ Ἀνάσταση! Καλὴ ἀντάμωση στὴν Βασιλεία τοῦ Θεοῦ.
Αιωνια σου η μνημη!», έγραφε.

Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους τόσο στην πρώτη ανάρτηση, όσο και σε δεύτερη, για το πότε και το που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του πατέρα του.

Κηδεία Ηλία Λογοθέτη: Τραγικές φιγούρες ο γιος του Αλέξανδρος και η σύζυγός του – Ποιοι διάσημοι έδωσαν το παρών;

Μια πολύ δύσκολη ημέρα ήταν το Σάββατο 2/3 για την οικογένεια του Ηλία Λογοθέτη και τον καλλιτεχνικό κόσμο, που έσπευσαν στο νεκροταφείο Παπάγου αποχαιρετώντας τον λίγο πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε αθόρυβα στην κηδεία του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού μεταφέροντας σας αποκλειστικό ρεπορτάζ. Τραγικές φιγούρες στο προαύλιο της εκκλησίας ήταν ο γιος του Ηλία Λογοθέτη, Αλέξανδρος και ο εγγονός του, Μάρκος!