21 Φεβρουαρίου, 2024

Θρίλερ στη ζωή της Αννίτας Πάνια: «Μου έλεγε τις βρωμιές του…»

Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια

Θρίλερ στη ζωή της Αννίτας Πάνια: «Μου έλεγε τις βρωμιές του…»

«Αυτός είναι ο λόγος που έκανα παιδί με τον Καρβέλα…»

Καλεσμένη στην late night εκπομπή της Αννίτας Πάνια, με τίτλο «Ανοιχτά», βρέθηκε προ μηνών Άννα Βίσση και φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην κινηθεί γύρω από τον Νίκο Καρβέλα, τον άντρα που τις ενώνει.

«Την πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ… μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα» είπε αρχικά η Άννα Βίσση, αναφερόμενη στον Νίκο Καρβέλα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής εμφανίστηκε και η Σοφία Καρβέλα, η οποία μίλησε για τους γονείς της, αλλά και την πρώτη στιγμή, πριν χρόνια, που συνάντησε την Αννίτα. Με την ευκαιρία, δείτε την αντίδραση της Αννίτας Πάνια με την Μαρία Σολωμού.

Η εξομολόγηση από την Αννίτα Πάνια

Τότε η παρουσιάστρια πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Θα ήμουν περήφανη να ήταν παιδί μου η Σοφία Καρβέλα, αλλά είναι αδερφή του γιου μου. Είναι ο λόγος που έκανα παιδί με τον Καρβέλα γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον Καρβέλα, βλέπεις ο άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά… Αν δεν έβλεπα τη Σοφία η οποία βγήκε κανονικό παιδί, δεν θα είχα προχωρήσει με τον Νίκο» είπε η παρουσιάστρια.

 

Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια

«Βόμβα» από Αννίτα Πάνια: Πήρε τηλέφωνο τον Νίκο Καρβέλα – «Σε πειράζει τώρα που μιλάμε ανοιχτά…;»

Ένα ασυνήθιστο τηλεφώνημα είχε η Αννίτα Πάνια, την ώρα που συζητούσε με τον Γιώργο Θεοφάνους στην εκπομπή «Έλεος» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου. Η παρουσιάστρια και ο συνθέτης αναφέρθηκαν στον Νίκο Καρβέλα και εκείνη τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να τον ρωτήσει σχετικά με κάτι που συνέβη στο παρελθόν ανάμεσα σε εκείνον και τον καλεσμένο της.

«Μωρό μου τι κάνεις;» ρωτά τον πρώην σύζυγό της και συνεχίζει: «Γράφουμε εκπομπή εδώ με Τζορτζ Θεοφάνους. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, σε πειράζει τώρα που μιλάμε ανοιχτά; Δεν σε πειράζει…

Θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Όταν είχες πάρει τον Θεοφάνους τηλέφωνο και τον έβριζες, γιατί δεν είχε γράψει τα τραγούδια της Άννας μέσα σε δυο – τρεις μέρες, ξέρεις τι του συνέβαινε εκείνη την ώρα;».

«Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ότι τον έβριζα» απάντησε ο Νίκος Καρβέλας.

«Θέλεις να σου πω τι έκανες στον άνθρωπο εκείνη τη στιγμή; Ήταν ντυμένος Μιμή Ντενίση» του είπε.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έδωσε το κινητό της στον καλεσμένο της και ακολούθησε ένας χιουμοριστικός διάλογος ανάμεσα στους δύο συνθέτες. Ενώ μιλούσαν, ο Γιώργος Θεοφάνους παρατήρησε ότι η Αννίτα Πάνια έχει αποθηκεύσει στο κινητό την επαφή του πρώην συζύγου της ως «Άντρας Μου» και δεν παρέλειψε να το επισημάνει.

«Έχει έρθει να κάνει ριάλιτι» τόνισε γελώντας η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, Νίκος Καρβέλας και Γιώργος Θεοφάνους έκαναν μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν και σε κάποια στιγμή ο πρώτος είπε στον δεύτερο: «Ήσουν ένα αντιπαθητικό παιδάκι που ένιωθα ότι με αντιπαθείς».