29 Απριλίου, 2024

Θεούλης δημοσιογράφος στην εκπομπή του Λιάγκα – «Όλα τα στρέμματα είναι βλαμμένα» (video)

Είναι γνωστό ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ορκίστηκε σήμερα στη Θήβα και πολλοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο για να καλύψουν το γεγονός.

Αλλά ένα σαρδάμ στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα μας κάνει ακόμη να γελάμε.

Ρεπόρτερ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα στην ορκωμοσία Κασσελάκη. Άρχισε να περιγράφει την ορκωμοσία και θέλοντας να πει πως «όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα» κατέληξε να πει: «Όλα τα στρέμματα είναι βλαμμένα»…

Ο Γιώργος Λιάγκας έκπληκτος δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε μόλις ακούσει και συγκρατώντας με κόπο τα γέλια του είπε: «Πως το είπες αυτό;».

Ο δημοσιογράφος που μετέδιδε από την Θήβα, βέβαια, ήταν επαγγελματικότατος, διατήρησε την ψυχραιμία του και συνέχισε να περιγράφει. Ωστόσο, όλο το πάνελ δεν μπορούσε να κρατηθεί από τα γέλια!

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για Κασσελάκη: Ορκίστηκε στη Θήβα και το βράδυ θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στου Ψυρρή

Ολοκλήρωσε την 15ημερη θητεία του στη Θήβα και ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σήμερα (29/3) θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον τελείωσε τη θητεία του στον στρατό, θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει τα γενέθλιά του, τα οποία είναι επίσης σήμερα, μαζί με συνεργάτες, φίλους και τον σύζυγό του.

Σημειώνεται πως αφότου περάσουν οι πέντε μέρες της αδείας ορκωμοσίας θα επιστρέψει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, για να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

Επιπροσθέτως, την Πέμπτη επέστρεψε από τις ΗΠΑ και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, για να παραστεί στην ορκωμοσία του μαζί με την οικογένεια του Κασσελάκη.

Για απόψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει οργανώσει πάρτι γενεθλίων στο μπαρ «Τράγος» στου Ψυρρή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά το γεγονός ότι εκπαιδευόταν κανονικά, ήταν ιδιαίτερα ενεργός πολιτικά, κάνοντας μάλιστα και παρεμβάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στον στρατό στις 15 Μαρτίου και αφού ολοκληρώσει την 20ήμερη θητεία του, όπως προβλέπει ο νόμος για τους απόδημους Έλληνες, θα πάρει το απολυτήριο του στρατού.

Είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος κόμματος και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν νεοσύλλεκτος φαντάρος.