29 Απριλίου, 2024

Συναγερμός στον Πειραιά: Γυναίκα αστυνομικός παρασύρθηκε από φορτηγό – Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Μεταφέρθηκε αμέσως στο Τζάννειο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια γυναίκα αστυνομικός η οποία παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό στον Πειραιά.

Λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής (29/3), οδηγός παρέσυρε την γυναίκα στην συμβολή της Πειραιώς και Αλμυριδος. Η γυναίκα φέρεται να έχει τραυματιστεί βαρύτατα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάννειο, το οποίο τη δέχθηκε παρά το γεγονός πως δεν εφημερεύει.

Δύσκολες ώρες στη Θεσσαλονίκη: 3χρονο παιδάκι υπέστη ανακοπή – Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη όταν ένα παιδάκι μόλις 3 ετών υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το προφίλ Ιατροί ΕΚΑΒ, στο παιδάκι εφαρμόστηκε «εξειδικευμένη υποστήριξη της ζωής, διασωληνώθηκε και με αυτόματη κυκλοφορία παραδόθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο». Εκεί όπου βρισκόταν το ανήλικο παιδί, ενήργησαν δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Ιατρική Μονάδα του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.

Δημήτρης Κόκοτας: Έγινε αξονική εγκεφάλου – Οι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από έμφραγμα το οποίο υπέστη κατά τη διάρκεια της πρόβας του Just2Us όπου διαγωνίζεται ως ζευγάρι με την Τραϊάνα Ανανία.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και τάση λιποθυμίας με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του να ανησυχήσουν και να καλέσουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν το οποίο βγήκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ανέφερε πως ο Δημήτρης Κόκοτας: «είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του νοσοκομείου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» το οποίο προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/03), ο τραγουδιστής υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις, ενώ υποβλήθηκε και σε αξονική εγκεφάλου, με τους γιατρούς να μην μπορούν να διαπιστώσουν αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη. Αισιοδοξία προκαλεί το γεγονός πως η καρδιά του λειτουργεί κανονικά.