28 Μαρτίου, 2024

The Voice: Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Γιώργος Λιανός ήταν μαζί στο Fame Story 3

The Voice: Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Γιώργος Λιανός ήταν μαζί στο Fame Story 3

Το The Voice επιστρέφει για μια ακόμη σεζόν στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Απόψε το βράδυ στις 21:00 οι τέσσερις coaches συναντούν τον Γιώργο Λιανό αναζητώντας το νέο μεγάλο ταλέντο ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Η φετινή  και μεγαλύτερη αλλαγή για το φετινό Voice έρχεται από τη σύνθεση των coaches. Μετά την αποχώρηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται με φόρα στο stage του talent show. Στο ίδιο stage θα βρίσκεται φυσικά και ο Γιώργος Λιανός, από τη θέση του παρουσιαστής.

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Αργυρού σε ηλικία 19 ετών…

” Μπήκα νοσηλευτική για να δώσω κατατακτήριες για ιατρική, αλλά με κέρδισε η μουσική. Κατά τύχη τελείως βρέθηκα στο Fame Story. Ήμουν στη Λευκάδα 18 χρόνων, μόλις που τελείωσα το σχολείο. Είχα μία φίλη που ήθελε να δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story. Πήρα μια κιθάρα και άρχισα να της παίζω κομμάτια για τις οντισιόν. Να την προετοιμάζω. Φεύγουμε από διακοπές και τον Σεπτέμβρη ξεκινάω να ψαχτώ. Και μου ήρθε ένα mail από την παραγωγή τότε, ότι είχα κάνει αίτηση για να μπω στο παιχνίδι. Είπα πως εγώ δεν έχω κάνει αίτηση. Και τελικά η φίλη μου έκανε την αίτηση για εμένα”, με αυτά τα λόγια ο νεαρός τότε Κωνσταντίνος Αργυρός συστήνονταν στο τηλεοπτικό κοινό του Fame Stroy.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιανός κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλους του Fame Story κερδίζοντας την δεύτερη θέση του μεγάλου τελικού από τον οποίο ο Περικλής Στεργιανούδης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής. Σύντομα και ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε τις πρώτες του δισκογραφικές δουλειές. Παράλληλα δοκιμάστηκε και σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα από τα οποία μάλιστα κατάφερε να ξεχωρίσει.

Για τον Γιώργο Λιανό ακολουθεί μια νέα περίοδος στην επαγγελματική του ζωή. Το Ελλάδα έχεις Ταλέντο, το The Voice αλλά και το Survivor 4 είναι μερικά μόνο από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της tv με τον Γιώργο Λιανό να κατατάσσεται πλέον στη λίστα με τους πιο πετυχημένους Έλληνες παρουσιαστές.

“Όταν άκουσα την κόρη μου να φωνάζει όχι, γιατί να πας στο Survivor, μου κόπηκαν τα πόδια. Αυτό με διέλυσε, έπρεπε να της εξηγήσω ότι υπάρχει ο ΕΦΚΑ, το ΤΕΒΕ, θα έπρεπε να μπούμε σε άλλες συζητήσεις. Από τη μία είναι καλό γιατί είναι ένα δυνατό project και θα λύσει και κάποια θέματα οικονομικά, αλλά από την άλλη ζω τη ζωή του ναυτικού”, δήλωνε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την παρουσίαση του Survivor 4.

Η άγνωστη φιλία και η συγκατοίκηση

Με αφορμή την πρεμιέρα του The Voice ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε τις νέες του τηλεοπτικές δηλώσεις, όπου και πέρασε σε αποκαλύψεις για την άγνωστη φιλία του με τον Γιώργο Λιανό.

“Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία του κριτή όσο στο να πάρω καλλιτέχνες που βλέπω ότι έχουν κάποιο άστρο, κάποια αξία, κάποιο ταλέντο και να τους καθοδηγήσω με τον τρόπο μου να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Με τον Γιώργο Λιανό ήμασταν και συγκάτοικοι μια εποχή. Αφού είχαμε βγει από το Fame Story συγκατοικήσαμε για λίγο καιρό. Ο Γιώργος είναι υπερταλαντούχος”, αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Από το Fame Story 3 στο The Voice 2021 του ΣΚΑΙ

Το talent show επιστρέφει απόψε και οι δυο άνδρες θα βρεθούν ξανά στο ίδιο stage, αυτή τη φορά σε διαφορετικούς ρόλους, 16 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία!