19 Απριλίου, 2024

Θάνος Πετρέλης: Όταν τραγουδάω και είμαστε κάπως στριμωχτά στην πίστα έχει τύχει να με «χουφτώσουν»

Θάνος Πετρέλης: Όταν τραγουδάω και είμαστε κάπως στριμωχτά στην πίστα έχει τύχει να με «χουφτώσουν»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης μέσα από τη συνέντευξή του στη εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στα απρόοπτα που του έχουν συμβεί στην σκηνή, αλλά και τα λόγια που αντάλλαξε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στην αρχή ο καλλιτέχνης μίλησε για τα απρόοπτα που του έχουν τύχει πάνω στην σκηνή

«Μου έχει τύχει την ώρα που είμαι στην σκηνή να με φωνάζουν και να μου λένε στο αυτί το πρόβλημα τους. Μου έχουν πετάξει μαζί με τα λουλούδια και ένα σφηνοπότηρο. Όταν τραγουδάω και είμαστε κάπως στριμωχτά στην πίστα μου έχει τύχει να με… χουφτώσουν».

Στην συνέχεια μίλησε για την σύζυγό του Σοφία και πώς του αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της. «Η Σοφία δεν μου έχει δείξει ποτέ ότι με ζηλεύει αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Η Σοφία μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος κάνοντας μου δώρο για πρωτοχρονιά ένα διακοσμητικό καροτσάκι».

τη συνέχεια αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν ισχύει ότι στην Αμερική σπάνε πιάτα διασκεδάζοντας. Μπορεί να ανεβεί κάποιος στο stage με μονοδόλλαρα και να κάνει την λεγομένη ”χαρτούρα”.

Είχα πάει στον Λευκό Οίκο, γνώρισα και έκανα μια χειραψία με τον Τραμπ και μας είπε ”αγαπώ τους Έλληνες”».

Αναφορικά με την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Τάσο Μπουγά σχολίασε ο Θάνος Πετρέλης: «Δεν έχει δικαίωμα ο τραγουδιστής να πει ”αυτό το τραγούδι είναι δικό μου.

Τα τραγούδια είναι των συνθετών. Δεν έχουμε λόγο οι τραγουδιστές εάν παραφραστεί κάποιο τραγούδι που έχουμε πει».