26 Ιουλίου, 2026

Ταυτοποιήθηκαν δύο 19χρονοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 35χρονου στον Δενδροπόταμο |

Δύο νεαροί ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες του πυροβολισμού που δέχθηκε ένας 35χρονος το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής σε περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 20:00 την περασμένη Παρασκευή. Ο 35χρονος βρισκόταν στην περιοχή του Δενδροποτάμου με το αυτοκίνητό του όταν έπεσε πυροβολισμός από κυνηγετική καραμπίνα προς το όχημά του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά. Μάλιστα ο άνδρας χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμπελοκήπων – Μενεμένης κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί ηλικίας 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Πηγή: www.in.gr

Leave feedback about this

Reduce bounce rates