20 Απριλίου, 2024

Τα δικέφαλα δε χρειάζονται αλτήρες για να φουσκώσουν από περηφάνια

Ανακαλύψαμε 4 εναλλακτικούς τρόπους για σένα που «ξέμεινες» από βαράκια.

Σίγουρα το έχεις παρατηρήσει κι εσύ. Είτε από τον εαυτό σου, είτε γύρω σου. Το πρώτο πράγμα που θέλει να γυμνάσει ένας άνδρας είναι τα δικέφαλά του. Κοινώς τα μπράτσα του. Η αλήθεια είναι πως δε γνωρίζω από πού πηγάζει αυτή η επιθυμία αλλά είναι γεγονός που έχει καταγραφεί στο μυαλό μου.

Το στήθος είναι η δεύτερη επιλογή και έπειτα ακολουθούν τα τρικέφαλα, οι ώμοι, η πλάτη και τέλος τα πόδια. Η leg day που οι περισσότεροι αποφεύγουν λες και τα πόδια είναι κάτι που τους το φόρεσαν με το ζόρι και αποτελεί άχρηστο σημείο. Αλλά ας μείνουμε στα χέρια.

Διότι αυτό το άρθρο γράφεται για όλους εκείνους που με κλειστά γυμναστήρια, δεν επιθυμούν να δουν τον όγκο που είχαν αποκτήσει να το χάνουν σταδιακά. Για όλους εκείνους που δε φρόντισαν να πάρουν αλτήρες και τώρα βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο σπίτι και θεωρούν πως τα δικέφαλά τους θα μείνουν ανενεργά.

Όπως για όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και για τη γυμναστική, υπάρχουν εναλλακτικές. Μάλιστα εναλλακτικές που μπορεί να γίνουν θαυματουργές αν δουλέψεις μεθοδικά και ακολουθήσεις το πλάνο. Θα είναι εύκολο; Όχι. Θα μας ευγνωμονείς μόλις δεις τα αποτελέσματα; Ξεκάθαρα.

Κι αφού το λύσαμε, μπορείς παρακάτω να δεις τους 4 εναλλακτικούς τρόπους για να κάνεις τα δικέφαλά σου να φουσκώσουν από υπερηφάνεια.