ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής από 100 σε Κασσελάκη – «Παρών» ο Πολάκης για νέος πρόεδρος

Eurokinissi / Intime news

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κρίσιμη ψηφοφορία για την πρόταση μομφής θα διεξαχθεί στις 20:00.

Ασφυκτική πίεση πανταχόθεν για να αποχωρήσει από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης στην επεισοδιακή Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Ο κ. Κασσελάκης προσπάθησε να περάσει πρώτος στην επίθεση κατηγορώντας τους επικριτές του για τα πάντα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προχωρήσεις σε εκλογές από την βάση του κόμματος αν και «τον τρώει να σηκώσει το γάντι».

Την εμπρηστική ομιλία Κασσελάκη που διήρκησε σχεδόν μιάμιση ώρα διαδέχθηκε σχεδόν αμέσως, πρόταση μομφής που υπέγραψαν 100 στελέχη με το μέλος της ΚΕ Γιάννη Μπουλέκο να την καταθέτει, όπως προβλέπει το καταστατικό.

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης αμφισβήτησε ευθέως και εκείνος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας ευθύνη ακόμα και στον εαυτό του που… τον πίστεψε. Ο βουλευτής Χανιων τόνισε ότι ο «Κασσελάκης δεν μπορεί και δεν κάνει για πρόεδρος», ενώ δήλωσε το «παρών» για διάδοχος του Κασσελάκη καταθέτοντας υποψηφιότητα για πρόεδρος.

Ο Σωκράτης Φάμελλος, μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος που προσφάτως «καρατομήθηκε» από τον Κασσελάκη για χάρη του Νίκου Παππά, έριξε και εκείνος τα βέλη του σημειώνοντας: «Υπάρχει έλλειμα αξιοπιστίας και σοβαρότητας στο κόμμα. Και ο πρόεδρος είναι υπεύθυνος για το πολιτικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κρίσιμη ψηφοφορία για την πρόταση μομφής θα διεξαχθεί στις 20:00.

Η πρόταση μομφής των 87

Τουλάχιστον 100 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν το κείμενο που κατέθεσε ο Γιάννης Μπουλέκος εκ μέρους της ομάδας των «87» και στο οποίο γίνεται λόγος για παρατεταμένη κρίση ηγεσίας.

Πρόταση μορφής - ΣΥΡΙΖΑ
Πρόταση μορφής – ΣΥΡΙΖΑ
Exit mobile version