25 Απριλίου, 2024

Συνέντευξη Μαρίας Πάγκου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΓΚΟΥ

 

Πώς από έμπορος παιδικών ενδυμάτων βρέθηκες στο χώρο της δικτύωσης της υγείας και της ομορφιάς;

 

Όλα έγιναν τυχαία… το να έχω τη δική μου επιχείρηση ήταν για μένα όνειρο ζωής. Παρότι σπούδασα ηλεκτρονικός μηχανικός, δεν ήταν ένα επάγγελμα που με ενέπνευσε. Ξεκίνησα σαν υπάλληλος σε επιχειρήσεις και πολύ σύντομα άνοιξα μία δική μου επιχείρηση με παιδικά ρούχα. Ήταν το 2006, πριν μπούμε στη μεγάλη κρίση. Όλα έδειχναν να πηγαίνουν υπέροχα αλλά μετά την κρίση τα πράγματα χρόνο με το χρόνο άλλαζαν. Ταυτόχρονα είχα αποκτήσει και ένα παιδί. Άρχισα να νιώθω πίεση, άγχος, ανασφάλεια και το χειρότερο για μένα ήταν ότι ένιωθα στάσιμη και εγκλωβισμένη. Μία αγγελία και ένα βίντεο ήταν η αφορμή να γνωρίσω το σημερινό μου επάγγελμα τη δικτύωση. Αντιλήφθηκα γρήγορα την προοπτική και την εξέλιξη που θα μου προσέφερε και έτσι αποφάσισα να το διερευνήσω και στη συνέχεια να το ακολουθήσω

Ποιο ήταν το βασικό κίνητρο γι’ αυτή την αλλαγή επαγγελματικής πορείας.

Το βασικό κίνητρο ήταν το παιδί μου. Ήθελα να είμαι δίπλα του να το βλέπω να μεγαλώνει, να μη χάνω καμιά στιγμή του, αλλά ταυτόχρονα να μπορώ να εργάζομαι έχοντας μία ποιότητα ζωής

Ποια είναι η Forever Living Products

Η Forever Living είναι η εταιρεία που συνεργάστηκα. Είναι μία εταιρεία που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση με ασφάλεια παρέχοντας τους εκπληκτικές δυνατότητες. Μία εταιρεία με άψογο ιστορικό από το 1978 που δραστηριοποιείται στον τεράστιο τομέα της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς με μία υπέροχη γκάμα προϊόντων που χρειάζονται όλοι.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητα της Forever.

Η Ιδιαιτερότητα της Forever είναι ότι χρησιμοποιεί ως πρώτο συστατικό στα προϊόντα της το αγνό σταθεροποιημένο gel αλόης. Και όταν λέω σταθεροποιημένο, εννοώ με αναλλοίωτα όλα τα ευεργετικά συστατικά που προσφέρει το ζελέ αυτού του μαγικού φυτού. Είναι η μοναδική εταιρεία που κατέχει αυτή την πατέντα και είναι ο μεγαλύτερος καλλιεργητής και παραγωγός αλόης βέρα στον κόσμο.

Τα προϊόντα είναι 100% φυτικά, πάρα πολύ αποτελεσματικά και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους που προσφέρουμε 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων ακόμα και αν το προϊόν είναι χρησιμοποιημένο.

Και εννοείται φυσικά ότι δεν κάνουμε πειράματα σε ζώα.

Τι τομείς καλύπτουν τα προϊόντα της Forever

Μαρία Πάγκου

Τα προϊόντα μας καλύπτουν τομείς που αφορούν τον άνθρωπο αποκλειστικά. Προϊόντα εσωτερικής αλλά και εξωτερικής χρήσης. Έχουμε τους πόσιμους χυμούς αλόης που προσφέρουν υγεία, προϊόντα ελέγχου βάρους με καταπληκτικά αποτελέσματα, προϊόντα για αθλητές, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα καθημερινής φροντίδας για όλη την οικογένεια και προϊόντα περιποίησης δέρματος.

Ένας πραγματικός θησαυρός για όλους…

Πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει να εργάζεται με τη Forever

Είναι πολύ απλό έρχεται σε επικοινωνία μαζί μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση μαζί μου, του παρουσιάζω το μοντέλο επιχειρηματικότητας της Forever, λύνω όλες τις απορίες που υπάρχουν, και αφού συμφωνήσουμε ξεκινάμε μία σειρά εκπαιδεύσεων, θέτουμε τους πρώτους μας στόχους και ξεκινάμε πολύ σύντομα να τους πραγματοποιήσουμε. Πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι να χρησιμοποιήσει κάποια προϊόντα ώστε να αντιληφθεί τη διαφορά και την ποιότητά τους σε σχέση με οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιούσε. Άλλωστε στη φύση μας είναι να συστήνουμε και να μιλάμε με ενθουσιασμό για κάτι που μας έχει ωφελήσει. Και από κει ξεκινάνε όλα…

Ποια είναι κάποια από τα οφέλη που θα έχει όποιος αποφασίσει να αναπτύξει μία επιχείρηση Forever

Τα οφέλη είναι πάρα πολλά.

Αρχικό όφελος είναι ότι μπορείς να εργαστείς από οπουδήποτε. Έχεις το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα εντελώς δωρεάν, ένα κινητό ή ένα laptop, μία σύνδεση στο ίντερνετ και είσαι έτοιμος να αναπτύξεις την επιχείρησή σου από οπουδήποτε στον κόσμο.

Εσύ καθορίζεις το ωράριο σου. Έχεις τη δική σου επιχείρηση και εσύ αποφασίζεις πόσες και ποιες μέρες και ώρες θα ασχοληθείς.

Μπορείς να εργαστείς όσο θέλεις, από όπου θέλεις, με όποιους θέλεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Δεν υπάρχει κόστος εκκίνησης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αλλάξεις τα προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά, με κάποια πολύ καλύτερα και πολύ πιο αποτελεσματικά.

Η εκπαίδευση και υποστήριξη είναι δωρεάν.

Πετυχαίνεις βοηθώντας άλλους ανθρώπους να πετύχουν.

Έχουμε όλοι ίσες ευκαιρίες και άλλο ένα πολύ σημαντικό όφελος για μένα είναι η προσωπική ανάπτυξη που λαμβάνεις αποκτώντας νέες δεξιότητες.

Ποια είναι τα βασικά συστατικά για να πετύχει κάποιος.

Μαρία Πάγκου

Το βασικότερο συστατικό είναι η απόφαση να θέλει να αλλάξει τη ζωή του. Το επιχειρηματικό πλάνο της Forever σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Είναι αποδεδειγμένο άλλωστε. Από κει και πέρα χρειάζεται πρόγραμμα, συνέπεια και πειθαρχία, που είναι άλλωστε συστατικά για οτιδήποτε σημαντικό θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας.

Σε ποιο προφίλ ανθρώπων ταιριάζει αυτή απασχόληση

Ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μπορεί ο καθένας να το κάνει παράλληλα με όποια απασχόληση έχει και να κερδίσει ότι έχει μεγαλύτερη αξία για αυτόν… είτε αυτό είναι χρήματα, υγεία, ελευθερία, περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους του, ταξίδια, αναγνώριση και πολλά άλλα. Για αυτές βέβαια που είναι ιδανικό είναι για τις μανούλες που θέλουν να είναι κοντά στα θαυματάκια τους.

Τι συμβουλή θα έδινες σε ένα άτομο που διστάζει να κάνει το πρώτο βήμα να αναπτύξει τη δική του επιχείρηση Forever

Θα του έλεγα ότι η απόφαση αυτή έχει μεγάλη σημασία και δεν αφορά μόνο το σήμερα αλλά μπορεί να βοηθήσει και το μέλλον των παιδιών του. Είναι μία απόφαση που θα του δώσει τα εφόδια να δώσει στην επόμενη γενιά μία κληρονομιά.

Θα είχαμε κάθε δικαίωμα πριν από 44 χρόνια να σκεφτούμε αν όντως η Forever είναι κάτι το οποίο δουλεύει. Σήμερα μετά από 44 χρόνια εμπειρίας εξειδίκευσης και αποτελεσμάτων η Forever είναι κάτι το οποίο είναι αποδεδειγμένο. Το θέμα είναι να την κάνουμε να δουλέψει για μας.

Και το δεύτερο που θα του έλεγα είναι ότι… αν δεν δουλέψει ο ίδιος για τον εαυτό του και τα όνειρά του, κάποιοι άλλοι θα χρησιμοποιήσουν το δικό του χρόνου για να χτίσουν τα δικά τους όνειρα! Θα τους αφήσει; Ελπίζω πως όχι!

Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου για την όμορφη συνομιλία που είχαμε!

Και γω σε ευχαριστώ πολύ Δημητρά μου για το χρόνο σου και σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες!